Cīņa ar vēzi liek "Beverlihilsas" zvaigznei paust aizkustinošu atziņu. FOTO
Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas svētīta, ka viņai līdzās ir tāds vīrietis, kā viņas vīrs fotogrāfs Kurts Isvarenko.
Slavenības
2016. gada 6. oktobris, 05:48

Cīņa ar vēzi liek "Beverlihilsas" zvaigznei paust aizkustinošu atziņu. FOTO

Jauns.lv

Seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija (45) sociālajos tīklos parādījusi jaunākās fotogrāfijas un tām klāt pievienojusi aizkustinošus parakstus. Smagā slimība likusi uz dzīvi paskatīties citādi.

Cīnoties ar krūts vēzi, aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes, Bafijas lomas atveidotājas Sāras Mišelas Gelāras, izaicinājumu piedalīties sociālajos tīklos esošajā akcijā „Mīli Savu Laulāto” (#loveyourspousechallenge). Pirms vairākām dienām viņa publiskojusi attēlu no savas kāzu dienas. Šenona norāda, ka laulību ceremonijā dotais zvērests mīlēt laimē un nelaimē, priekos un bēdās, tagad ieguvis pavisam citu vērtību. „Kāzu zvēresti nekad agrāk nav nozīmējuši tik daudz kā tagad,” norāda aktrise. „Kurts [vīrs – fotogrāfs Kurts Isvarenko] man ir līdzās visu slimības laiku, un liek justies vēl vairāk mīlētai nekā agrāk. Esmu gatava iet kopā ar šo cilvēku jebkādus dzīves ceļus.” Aktrise ir neizsakāmi pateicīga vīram par atbalstu šajā grūtajā laikā un būtu gatava viņu aizstāvēt arī ar pašas dzīvību, ja tas būtu vajadzīgs. „Viņš ir mans dvēseļu biedrs, mana otra pusīte, jūtos svētīta.”

Sestajā un septītajā akcijas dienā Dohertija publiskojusi fotogrāfijas no pašreizējā dzīves posma, kad iziet mokošo ķīmijterapijas kursu un ir zaudējusi matus. „Tādi mēs esam tagad,” aktrise ierakstījusi izaicinājuma spēles sestajā dienā. „Dzīve mums ir izspēlējusi interesantu kārti ar vēzi. Lai gan mēs abi būtu vēlējušies nesaskarties ar šo baiso slimību, mums tajā ir jāmeklē arī labais. Vai esmu svētīta? Jā. Svētīta par draugiem, kas ir man līdzās. Svētīta, ka man ir fantastiska mamma un svētīta, ka man dzīvē ir šis vīrietis. Vēzis dod apskaidrību par to, kas ir neatkārtojams. Esmu pieredzējusi draugus, kas bēg; esmu pieredzējusi svešiniekus, kas atbalsta; esmu pieredzējusi negrozāmo, kas aizvien nav maināms un esmu pieredzējusi Kurtu, kurš ir līdzās tajā visā. Tā ir draudzība. Tā ir mīlestība.”

Septītajā – pēdējā – „Mīli Savu Laulāto” izaicinājuma dienā aktrise publiskojusi attēlu, kurā redzama kopā ar vīru un abu kopīgo suni, un paudusi sekojošu atziņu: „Es mīlu savu laulāto ik dienas, tāpēc tas nav izaicinājums. Īstais izaicinājums bija izvēlēties fotogrāfijas, ko publiskot, – kas parādītu šo mīlestību jums visiem. Protams, ka man ir dārgas mūsu kāzu fotogrāfijas un attēli, kuros esmu redzama ar matiem, skropstām un uzacīm. Taču manas mīļākās fotogrāfijas ir pašreizējās. Jo tieši pašreiz piedzīvojam izaicinājumu. Tas ir izaicinājums – mīlēt nelaimē, slimībā un bez skaidras nākotnes. Ir ļoti grūti justies seksīgai un skaistai, kad apmeklē ķīmijterapiju. Līdz ar to tas ir īsts izaicinājums ļaut sevi mīlēt šādu. Es varu tikai iztēloties, ar kādiem izaicinājumiem manam vīram nācies saskarties šajā laikā kopā ar mani. Bet par spīti tam, te nu mēs esam... stiprāki nekā jebkad agrāk. Mīlošāki nekā jebkad agrāk. Daudz ticošāki un atbalstošāki. Daudz pārliecinātāki viens par otru. Daudz. Tieši tagad. Es izaicinu mūs abus vienmēr būt tādiem kā tagad. Sāra Mišela Gelāra, mana skaistā draudzene, paldies par šo izaicinājumu! Un paldies jums visiem par laba vēlējumiem. Par jūsu lūgšanām un sekošanu manam dzīves ceļam. Esmu laimīga meitene.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram