Kā 24 gadus vecā skolotāja Emma iekūlās apkaunojošā ķezā ar vibratoru. FOTO
Gultas rotaļas Emmai beidzās slimnīcā.
Trakā pasaule
2016. gada 6. oktobris, 20:45

Kā 24 gadus vecā skolotāja Emma iekūlās apkaunojošā ķezā ar vibratoru. FOTO

Jauns.lv

Lai arī jaunā dāma par šo atgadījumu runā kā par „kaunpilnu”, tas viņai netraucē savu stāstu naski publiskot medijos un pozēt preses fotogrāfiem. 24 gadus vecā Emma seksa rotaļu rezultātā nonāca slimnīcā.

Baudījuši grādīgos dzērienus, mīlnieku pārītis Emma Filipsa un viņas draugs Lī Millers nodevušies seksuāla rakstura rotaļām, tajās iesaistot arī jaunās sievietes personīgo vibratoru, vēsta „Mirror”. Tas noticis naktī no piektdienas uz sestdienu, pēc darba nedēļas. Emma strādā par skolotāju-praktikanti skolā Mersisaidā, Lielbritānijā, un nu arī viņas audzēkņi varēs izlasīt par „apkaunojošo braucienu uz slimnīcu”...

Lietas būtība bijusi šāda: rotaļās ar dzimumlocekļa imitāciju jaunie cilvēki nepamanīja brīdi, kad vibrators burtiskā nozīmē palika sievietes ķermenī . To, ka šāds fakts noticis, Emma sajuta tikai no rīta, kad vēderā pēkšņi tas sācis vibrēt! Kā vēsta jaunā sieviete – viņa, starp citu, jau ir arī māmiņa, - ar pirkstiem izņemt rotaļlietu vairs nebija iespējams. Pāris nolēma pat izmantot knaibles – grila stangas, lai ar tām satvertu neganto mantiņu. Plāns tomēr neizdevās, un tika pieņemts lēmums doties „kaunpilnajā” braucienā uz slimnīcu, kur atzīties: mums Emmā pazuda seksa rotaļlieta.

Mīlnieki izsauca ātro palīdzību, kas pēc 5 minūtēm jau bija klāt. Sarkdami viņi pastāstīja par notikušo nelaimi. Pēc 45 minūtēm Emma jau atradās operāciju krēslā.

 

Ārstiem nācās ķerties klāt ķirurģiskā veidā, lai vibratoru izceltu atkal šaisaulē. Tas bija iesprūdis sievietes dibenā. Pēc operācijas Emma tūdaļ feisbukā publiskoja attēlu, guļot slimnīcas gultā un ar paceltu īkšķi rādot, ka viss nu ir okei.  

Lī un Emma uzskata, ka par šo atgadījumu nevajadzēja klusēt, lai brīdinātu citus kaislīgos pārīšus par riskiem, kas rodas, alkohola reibumā nododoties kaislībām gultā. Mantiņa, ko Emma iegādājusies, neesot bijusi no lētā gala, proti, tā maksājusi 28 britu mārciņas, bet pat izstrādājuma kvalitāte nepasargā no šādām nejēdzībām.

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA