Šarlīze Terona atkal pieņemas svarā lomas dēļ. FOTO
Šarlīze Terona filmas „Tully” uzņemšanas laukumā un vasaras sākumā – atšķirība redzama pat ar neapbruņotu aci.
Slavenības
2016. gada 10. oktobris, 05:24

Šarlīze Terona atkal pieņemas svarā lomas dēļ. FOTO

Jauns.lv

Viena no skaistākajām aktrisēm Holivudā, Dienvidāfrikā dzimusī Šarlīze Terona (41) lomas dēļ atkal gatava pabojāt savu ārieni.

Iepriekšējo reizi, kad Šārlīze Terona ievērojami pieņēmās svarā dēļ lomas 2003. gadā iznākušajā trillerī „Monstrs” („Monster”), viņa saņēma „Oskara” balvu. Iespējams, ka šīs atzinības iedvesmota, Šarlīze atkal piekritusi ievērojami mainīt savu ārieni lomas dēļ. Šoreiz aktrise atveidos vienu no pirmajām sievietēm-sērijveida slepkavām Amerikā – Eilīnu Vorneri. Terona jau pieņēmusies svarā par 13 kilogramiem, un kopā ar filmai piemēroto grimu, aktrise kļuvusi teju neatpazīstama.

Baumo, ka filmas „Tully” vajadzībām aktrisei nāksies vēl pieņemties svarā – par 16 kilogramiem.

Šarlīze filmā atveido daudzbērnu māti, kura cenšas izveidot savu biznesu un tajā pašā laikā apvienot dabu ar rūpēm par bērniem.

Paparaci nofotografējuši Teronu jaunās filmas uzņemšanas laukumā Vankūverā (Kanādā). Aktrises vizuālās pārmaiņas ir redzamas iztālēm. Aktrises draugi izteikušies, ka Šarlīzei nācies pieņemties svarā ļoti īsā laika periodā. Šarlīze šobrīd cenšas ēst pēc iespējas kalorijām bagātākus ēdienus.

Ir ļaudis, kas apgalvo, ka pieņemties svarā tik neilgā laikā vispār neesot iespējams. Turklāt aktrises seja tikpat kā neesot mainījusies. Viņi apšauba šīs pārvērtības, uzskatot, ka Terona filmēšanas laukumā visticamāk izmantojot speciālu kostīmu, kas augumam liek izskatīties raženākam.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press