"Īstie veči" galīgi aptrakuši, lec Siguldā no vagoniņa. FOTO
Uldis pēc lēciena ar gumiju atviegloti nopūtās un pat smaidīja.
Slavenības
2016. gada 10. oktobris, 22:01

"Īstie veči" galīgi aptrakuši, lec Siguldā no vagoniņa. FOTO

Jauns.lv

TV3 raidījuma „Īstie veči” 10. sērija bija emociju un adrenalīna pārbagāta. Dalībnieki bija spiesti kāpt drosmes tornī „Vells”, kas ir deviņstāvu mājas augstumā, kā arī trīs no pieciem večiem lēca ar gumiju no Siguldas vagoniņa.

„Īstie veči”, kuri ik nedēļu šovā gūst jaunas iemaņas dažādās sporta disciplīnās, kā arī ēdienu pagatavošanā, šoreiz devās uz Siguldu, lai pārvarētu bailes no augstuma. Kā izrādījās, augstums ir lielākais bieds pat vairākiem no viņiem. Aivis ar trīcošām kājām, pārējo dalībnieku uzmundrināts, drosmes tornī „Vells” tika diezgan augstu, bet ne līdz galam. Tiekot lejā, Aivis izplūda asarās. Šis pārbaudījums bija pāri viņa spēkiem. Arī Uldim un Jānim gāja ne pārāk raiti un līdz pašai augšai vīri netika, bet paši centīgākie un drosmīgākie izrādījās Raimonds un Madars, kuri bez minstināšanās tika līdz augšai un ar saviļņojumu laidās lejā pie pārējiem komandas biedriem.

Lai arī šķiet, ka ar šo pārbaudījumu vīriem adrenalīna bija gana, tomēr raidījuma vadītājs Armands Simsons pie pusdienu galda paziņoja, ka tālāk viņu ceļš vedīs uz Siguldas gaisa vagoniņu, no kura tikai trīs vīriem būs jāizlec ar gumiju. Sarunas laikā noskaidrojās, ka leks – lielākie „augstuma nīdēji” Aivis, Uldis, kā arī Madars, kuram augstums nav fobija. Uldis un Aivis ilgi minstinājās un, nespēdami paši izlekt, grūdienu no vagoniņa izdarīja instruktors. Bet trešais vīrs Madars izlēca, ilgi nedomājot. Viņš arī godīgi atzina, ka labprāt izleks vēl kādu reizi, lai labāk izbaudītu šo procesu.

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes