Cik tad var? Jeb - kāpēc blogeris Ševeļovs pavada svešu sievu
Guna Leiškalne-Rokk un Deniss Ševeļovs šogad „Stila un modes balvas” svinīgajā ceremonijā.
Slavenības
2013. gada 2. marts, 04:24

Cik tad var? Jeb - kāpēc blogeris Ševeļovs pavada svešu sievu

Jauns.lv

Starptautisko attiecību eksperte Guna Leiškalne-Rokk (34) stāsta par uzticību ģimenē un attiecībās. Arī to, kāpēc viņu allaž uz pasākumiem pavada modes blogeris Deniss Ševeļovs nevis vīrs, igauņu uzņēmējs Janno Rokk.

Elegantā dāma, starptautisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk uz „Stila un modes balvas ceremoniju” Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē ieradās franču dizainera Roulenda Murē kleitā. Viņa neslēpa, ka šādu tēlu izvēlējusies, iedvesmojoties no Annas Kareņinas. „Dreskodā bija norādīts „Black tie”. Latvijā gan reti kurš, izņemot manu pavadoni Denisu, ievēro ielūgumā norādīto ģērbšanās stilu,” pārmetošā tonī bilda Ostu asociācijas izpilddirektora Kārļa Leiškalna vecākā meita.

 Guna izceļas ar to, ka bieži sabiedriskus pasākumus apmeklē nevis ar savu vīru, igauņu uzņēmēju Janno Rokk, bet gan ar modes blogeri Denisu Ševeļovu. Ne viens vien ballīšu un pasākumu „mēbele” aizdomājies – kā tad tā, precēta dāma, bet uz pasākumiem iet kopā ar pavisam citu vīrieti?

Guna skaidro – tas tāpēc, ka vīrs bieži atrodas Tallinā, bet brīžos, ja ir Rīgā, reti apmeklē publiskus pasākumus. Guna ar pavadoni, modes blogeri Denisu Ševeļovu iepazinās pirms pāris gadiem un tieši „Stila un modes balvas” ceremonijā. „Ne ar visiem cilvēkiem man ir par ko ilgstoši runāt, bet ar Denisu mēs esam kā uz viena viļņa. Mēs esam tiešām tie, kurus var saukt par draugiem. Sazvanāmies un sniedzam padomus,” stāsta Guna.

Vaicājot, vai vīrs nav greizsirdīgs, ka Gunu pavada jauns puisis, Guna ar atbildi nekavējas un saka pārliecinošu - nē. „Vīrs zina, ka esmu monogāma. Tas jau uzreiz ir redzams, ka mums ar Denisu nav romantisku attiecības. Nevaru teikt, ka mēs esam ģimenes draugi, bet vīrs pazīst Denisu. Viņš ir arī ciemojies pie mums Igaunijā. Iespējams, Janno neko par Denisu nesaka manis dēļ, jo zina, ka mēs esam labi draugi,” spriež Guna. Viņa ievērojusi, ka modes blogeris Deniss ir mainījies, kopš abi ir pazīstami. „Viņš ir kļuvis elegantāks. Nevaru teikt, ka manā iespaidā, bet seko labam piemēram un pareizā virzienā,” priecājas Guna.

Guna teic, ka ar vīru dzīvojot tādā pasaulē, kur nav vietas greizsirdībai un neuzticībai. „Mēs ar vīru esam garīgi tuvi. Šķiet, ka laulības dzīves laikā mums nav pat bijušas sarunas par greizsirdību. Uzticība tā mums ir norma – viens otram ticam!” teic Guna Leiškalne-Rokk.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva