Vējš atkal pastrādā nedarbus ar modeles bikini! FOTO
Deviņdesmitos gados populārā modele Karena Maldere ar meitu Sentbārtas kūrortā.
Slavenības
2013. gada 20. marts, 04:29

Vējš atkal pastrādā nedarbus ar modeles bikini! FOTO

Jauns.lv

Holandiešu supermodele Karena Maldere (44) karjeru modes industrijā pameta pirms vairāk nekā desmit gadiem. Lai gan viņa vairs nedemonstrē tērpus skatēs, Karenai aizvien ir nevainojami skaists augums. Nesen viņa kopā ar meitu manīta rotaļājamies pludmalē Sentbārtas kūrortā.

44 gadus vecā skaistule bija tērpusies melnā bikini, kam virsū uzvilkusi melnu sarongu. Paparaci fotogrāfijas, kurās Maldere redzama rotaļājamies liedagā ar septiņus gadus veco meitu Annu, atgādina kādas fotosesijas aizkulišu attēlus. Modele nebija lietojusi sejas dekoratīvo kosmētiku, taču izskatījās „kā no žurnāla vāka”.

Lai gan modele bija izvēlējusies piesegt nevainojami slaido augumu, virs bikini velkot sarongu, vējš kādā brīdī no mugurpuses atsedza vairāk nekā viņa būtu vēlējusies. Bet tā taču pludmale!

Maldere aizvien saglabājusi perfektu augumu, kura dēļ savulaik iemantoja pasaules slavu. Daiļā holandiete ilgus gadus cīnījās ar depresiju, taču atpūšoties ar ģimeni Sentbārtas kūrortā, viņa izskatījās no sirds laimīga un atguvusi dvēseles mieru.

Karena uzsāka modeles gaitas, būdama 15 gadus veca. 1985. gadā viņa uzvarēja konkursā „Elite Model of the Year”. Viņa sāka iemantot pasaules popularitāti deviņdesmitajos gados līdzās tādām supermodelēm kā Naomi Kempbela un Linda Evandželista. Karenai slavas slogs izrādījās par smagu un viņa emocionāli salūza. 2002. gads bija drūmākais viņas dzīvē. Modele centās izdarīt pašnāvību.

2007. gadā Maldere īslaicīgi atgriezās uz modes mēles, piedaloties „Dior” rudens-ziemas kolekcijas skatē. Tajā piedalījās arī Naomi Kempbela, Linda Evandželista un Helēna Kristensena.

2009. gadā Malderi Parīze arestēta, jo viņa telefoniski vairākkārt bija draudējusi savam plastiskajam ķirurgam. Supermodele vēlējusies atgūt savu agrāko izskatu un viņu sadusmojis ārstes atteikums veikt atkārtotu operāciju. Pēc pratināšanas modeli gan atbrīvoja jau tās pašas dienas pēcpusdienā.

Karenas meitiņas Annas tēva identitāte joprojām tiek rūpīgi slēpta no plašākas sabiedrības.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press