Ģimenes un draugi sveic grupu „The Sound Poets” ar albuma iznākšanu
Grupas „The Sound Poets” solists Jānis Aišpurs ir gandarīts ar paveikto.
Slavenības
2013. gada 22. marts, 10:23

Ģimenes un draugi sveic grupu „The Sound Poets” ar albuma iznākšanu

Jauns.lv

Vakar Kaņepes Kultūras centrā poproka grupa „The Sound Poets” prezentēja jauno albumu „Tavs stāsts”. Grupas mūziķus svarīgajā notikumā sveica gan tuvinieki, gan grupas „Prāta vētra” dalībnieki un citi mūziķi.

Mērķtiecīgi strādājot divās grupas radošajās nometnēs meža biezoknī, radās grupas „The Sound Poets” albums „Tavs stāsts”. „Vairāk nekā pirms gada sapratām, ka grupa „The Sound Poets” ir dzimusi un, ka mums ir kopīgi sapņi, kopīgi muzikālie mērķi un muzikālā vīzija. Tad arī sapratām, ka mums būs kopīgs albums,” stāsta grupas solists Jānis Aišpurs. Albuma tapšanas laikā žurnālistes Adrianas Rozes vadībā tika veidots arī aizkulišu video. Svinīgajā pasākumā šo īsfilmu varēja noskatīties ikviens interesents. Video vēstīja ne vien par to, kā mūziķi gatavoja jauno albumu, bet tajā izskanēja arī daudzu cilvēku, kā, piemēram, dziedātāja Renāra Kaupera, diriģenta Māra Sirmā un citu viedokļi par popmūziku Latvijā.

Grupu svinīgajā pasākumā sveica ģimenes locekļi un draugi, kā arī mūziķi - grupas „Prāta vētra” dalībnieki Jānis Jubalts un Kaspars Roga, grupas „Astro’n’out” soliste Māra Upmane Holšteine, mūziķa Ainara Mielava dēls, krodzinieks Mārtiņš Mielavs, TV laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs un citi.

Grupas solistu Jāni Aišpuru sveica gan sieva, gan mazā meita Emīlija, kurai par godu tapa „The Sound Poets” dziesma „Emīlija”. Jānis sarunā ar portālu Kasjauns.lv pavēstīja, ka ģimenes atbalsts bija sevišķi nozīmīgs albuma tapšanas procesā. „Bez ģimenes sapratnes grūti to būtu īstenot – vēlie vakari, nozagtās brīvdienas,” tagad mūziķi to visu varēs kompensēt tuviniekiem, bet jau vasarā „The Sound Poets” turpinās koncertēt pa visu Latviju.

Grupas „The Sound Poets” jaunā albuma tituldziesma „Tavs stāsts”

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica