Modele reklamē apavus, tērpusies bikini. FOTO
Šādi Irina Šaika reklamē spāņu zīmola „Xti” apavus.
Slavenības
2013. gada 1. aprīlis, 05:27

Modele reklamē apavus, tērpusies bikini. FOTO

Jauns.lv

Kurš gan šajās fotogrāfijās pievērsīs uzmanību kurpītēm modeles kājās, ja viņa tērpusies miniatūrā bikini un pozē pavedinošās pozās? Tomēr šī ir APAVU reklāmas fotosesija.

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzene, krievu modele Irina Šaika (27) piedalījusies seksīgā fotosesijā, kurā reklamējusi spāņu zīmola „Xti” jaunākās kolekcijas apavus.

Apskatot šīs fotogrāfijas, reti kurš iedomāsies, ka šīs ir apavu reklāmas fotogrāfijas. Redzot seksapīlā auguma īpašnieci Irinu Šaiku dažādos bikini, rodas nepārprotams iespaids, ka modele demonstrē jaunāko peldkostīmu modi.

Dažās no fotogrāfijām Irina pozējusi kopā ar kubiešu modeli Huanu Betankortu.

Irina šobrīd ir viena no pieprasītākajām apakšveļas un peldkostīmu modelēm pasaulē. Viņa fotosesijās pozējusi arī „topless”, taču fotografēties kaila vīriešu žurnālam „Playboy” modele atteikusies. „Es nekad nepozēšu žurnālam „Playboy”,” zvēr daiļā krieviete. „Jā, es esmu apakšveļas modele, taču man piemīt sava elegance. „Playboy” man piedāvāja tik daudz naudas! Bet es atteicos: „Nē, nekādā gadījumā!””

„Naomi Kempbela un Klaudija Šīfere ir pozējušas „Playboy”. Taču viņas to izdarīja savas karjeras norietā un šīm fotogrāfijām piemita elegance. Es sevi uzskatu par žurnālu vāka meiteni. Taču es nekad nepiekritīšu pozēt kādam lētam izdevumam.”

Irina atzīst, ka tīnes vecumā puiši viņai nav pievērsuši ne mazāko uzmanību. Par modeli viņa izraudzīta galvenokārt pateicoties ādas krāsai. Meitenes skolas gados viņu ķircinājušas pārliekā tievuma dēļ, bet zēni nav vēlējušies satikties, jo viņas āda bijusi pārāk tumša.

„Es dievinu augstpapēžu kurpes jau no desmit gadu vecuma!” atzīst modele. „Vispirms iemīļoju īsus svārciņus, pēc tam augstpapēžu kurpes. Klasesbiedrenes smējās par mani: ak, viņa jau tā ir tik kārna, bet uzvilkusi vēl augstpapēžu kurpes! Taču es valkāju un nēsāju to, kas pašai patīk un man bija vienaldzīgs citu cilvēku viedoklis. Tāpat kā tagad. Zēniem es skolas gados nepatiku. Viņi izsmēja manu ādas krāsu.”

Irina ir pārliecināta, ka modeles nebūt nav dumjas meitenītes, jo ar muļķību cilvēks nevarētu veidot ilgu un panākumiem bagātu karjeru. „Neviens nevēlas strādāt ar dumju meiteni,” viņa norāda. „Tev ir jābūt skaistai arī iekšēji, tikai tad cilvēki tieksies turpināt ar tevi strādāt.”

Irina un futbolists Krištianu Ronaldu iepazinās kādā no „Armani” reklāmas kampaņām. Slavenais futbolists nomainīja Deividu Bekhemu kā šī modes nama vīriešu apakšveļas reklāmas seju. Šaika un Ronaldu satiekas no 2010. gada sākuma. Irinas ir dzimusi Jemanžeļinskā (Čeļabinskas apgabalā, Krievijā). Viņas tēvs tatāru tautības pārstāvis, bet māte – krieviete. 2004. gadā Irina uzvarēja skaistumkonkursā „Mis Čeļabinska”.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press