"Krēslas" zvaigzne Patinsons nokrities svarā par 15 kg. FOTO
Filmas pirmizrādes vakarā Roberts Patinsons atzina, ka nokrities svarā par 15 kilogramiem!
Slavenības
2016. gada 22. oktobris, 14:16

"Krēslas" zvaigzne Patinsons nokrities svarā par 15 kg. FOTO

Jauns.lv

Sāgas „Krēsla” zvaigzne Roberts Patinsons (30) pastāstījis, ka ar prieku atbrīvojies no bārdas, kuru viņam nācās audzēt filmas „The Lost City of Z” vajadzībām, kā arī atklāja, ka ievērojami nokrities svarā. Tas arī noticis filmas dēļ.

Kinofilma „The Lost City of Z” veidota balstoties uz patiesiem notikumiem. Tā ir stāsts par britu pētnieku Persiju Fosetu, kurš Amazones džungļos, meklēja zudušo pilsētu. Beigu beigās tālajā 1925. gadā izmeklētājs kopā ar dēlu mīklaini pazuda.

Filmas pirmizrādes vakarā Ņujorkā piedalījās visi galveno lomu atveidotāji – Toms Holands, Sjenna Millere un Roberts Patinsons, kurš atveidoja vienu no ekspedīcijas dalībniekiem. Stāstot par darbu pie jaunās filmas, Patinsons kā pirmo minēja to, cik laimīgs bijis, ka beidzot var atbrīvoties no bārdas! „Ak, Dievs, bārda auga veselu mūžību! Biju tik laimīgs, tikt no tās vaļā. Tā bija pretīga, tas viss bija burtiski pretīgi,” Patinsons teic par ilgo laiku, ko viņam nācies dzīvot kā bārdainam vīrietim.

Izdevumam „The Hollywood Reporter” aktieris atklājis, ka šīs lomas dēļ viņam vēl turklāt nācies ievērojami nokristies svarā. „Kad darbs pie filmas jau gāja uz beigu pusi, biju ārkārtīgi izkāmējis. Nokritos svarā par aptuveni 15 kilogramiem. Visu filmēšanas laiku mēs gandrīz neko neēdām. Kad es visbeidzot varēju noskūt bārdu, izskatījās tā it kā man trūktu sejas apakšējā daļa. Es biju līdzīgs mazai, dīvaina paskata vāverei.”

Neraugoties uz aktiera teikto, Roberts Patinsons filmas pirmizrādes vakarā uz sarkanā paklāja pozēja ar jaunu, nesen ataudzētu bārdiņu un savu „firmaszīmi” – izspūrušiem matiem.

Filmas „The Lost City of Z” reklāmas rullītis

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press