Skat, kā Mielavs riņķo pa treka trasi sava kluba pagalmā. FOTO
Mārtiņš Mielavs pēc jaunā seguma uzlikšanas, pirmais iemēģināja mini treka trasi.
Slavenības
2013. gada 25. aprīlis, 07:34

Skat, kā Mielavs riņķo pa treka trasi sava kluba pagalmā. FOTO

Jauns.lv

Pazīstamais krodzinieks, mūziķa Ainara Mielava dēls, kluba „Piens” saimnieks Mārtiņš Mielavs ar velosipēdu mēdz pārvietoties dažādos stilos, un riteņbraukšana viņam nav tikai ērts veids, kā nokļūt no vienas vietas uz otru.

„Piena” pagalmā jau vairākus gadus ir velodarbnīca, kā arī ik pavasari tiek uzstādīts mini velotreks, kurā pariņķot var ikviens šī sporta veida cienītājs. Mārtiņš Mielavs skaidro, ka šādu iespēju saviem klientiem un citiem rīdziniekiem izlēmis sniegt, jo arī pats ir aktīva dzīvesveida piekritējs un bieži vien dodas izbraucienos pa mini treka trasi. „Tikko uzlikām jaunu segumu, ko arī pašiem bija jāizmēģina,” smaidot teic Mārtiņš.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Mārtiņš Mielavs atklāj, ka viņam šis sporta veids nozīmē vairāk, kā vienkārši hobiju. Mielavs novērtē arī fizisko noslogotību, jo braukāt par nelielo mini treka trasi nemaz neesot tik vienkārši. Lielajās sacensībās gan pats nepiedaloties, bet vietēja mēroga sacensības uzņēmējam neesot svešas.

Jau šo piektdien, ”Rīgas Velo nedēļas” ietvaros pie kluba „Piens” norisināsies īpašs pasākums „Piens velo”, kurā būs iespēja piedalīties mini treka sacensībās un apmeklēt velotirdziņu, kurā varēs iegādāties dažādas lietas saviem velosipēdiem.


Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica