Žannas Friskes mīluli labradoru Uliusu paņem... vēzis
Uliuss dziedātājas Žannas Friskes dzīvē parādījās 2011. gadā. Tolaik viņam bija tikai četri mēneši. Šo sauli viņš pameta piecu gadu vecumā.
Slavenības
2016. gada 10. novembris, 17:07

Žannas Friskes mīluli labradoru Uliusu paņem... vēzis

Jauns.lv

No galvas smadzeņu vēža mirušās Žannas Friskes suns, labradors Uliuss, šo sauli pametis tā paša baisā vēža dēļ. „Mās, tev laikam viņu ļoti vajadzēja,” pēc Uliusa aiziešanas sociālajos tīklos rakstīja Žannas māsa Natālija.

Kad 2015. gada 15. jūnijā pēc smagas slimības aizsaulē devās Krievijas dziedātāja Žanna Friske, bez saimnieka palika divi viņas mīluļi: Džeka Rasela terjers Lukrēcijs un labradors Uliuss. Pagājis tikai nepilns pusotrs gads pēc dziedātājas nāves, bet abu suņu vairs nav.

Jau šā gada vasarā Lukrēcijs pakļuva zem automašīnas riteņiem un no gūtajām traumām nomira. Bet šā gada martā dziedātājas māsa Natālija nāca klajā ar bēdīgām ziņām, ka ar Uliusu notikusi nelaime – sunītis tik ilgi bēdājies par saimnieces pazušanu, ka pavisam sanīcis. „Aizvedām pie veterinārārsta, un viņš atzina, ka Uliusam ir limfosarkoma,” vēstīja Natālija.

Žannas tēvs Vladimirs Friske toreiz pieļāva, ka Žanna grib, lai viņas mīlulis Uliuss ir viņai blakus taisaulē. „Žanna, kad viņai bija labi, vienmēr visur brauca kopā ar saviem suņiem. Viņi pabijuši gan Itālijā, gan Amerikā. Domāju, ka viņa taisaulē grib blakus savus uzticamos mīluļus,” sacīja Vladimirs.

Cīņa par Uliusa dzīvību ilgusi aptuveni pusgadu – 28. oktobrī labradors nomira. „Mans mazais, piedod, ka nenosargāju… Piedod, ka nespēju tev nekā palīdzēt… Tu bija mans mīļais ruksītis, mana vienīgā palikusī saite ar māsu. Abi suņi aizgāja gada laikā. Mās, tev laikam viņus ļoti vajadzēja,” vēstīja Natālija.


Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com