Ivars Kalniņš debitē latviešu ziepju operā
Aktieris Ivars Kalniņš būs redzams ik darbadienas vakaru jaunajā seriālā „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”.
Slavenības
2013. gada 23. septembris, 16:20

Ivars Kalniņš debitē latviešu ziepju operā

Jauns.lv

Šovakar pulksten 20 LTV1 beidzot varēsim skatīt slavenā latviešu aktiera Ivara Kalniņa debiju jaunajā seriālā „Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums”. Līdz šim Ivars Kalniņš lielākoties bija zināms, kā dažādu Krievijas seriālu aktieris.

Pēc intensīva vasaras sezonas filmēšanas darba Mārupē un Jaunmārupē jaunā seriāla varoņi ir gatavi savus aizraujošos stāstus izstāstīt televīzijas skatītājiem. Ceturtajā sezonā LTV1 seriāls „Eņģeļu māja” pārtop par „Eņģeļu ielu 9. Pelnrušķītes mantojums”, kurā jaunu varoņu lomās iejūtas pazīstamie aktieri Ivars Kalniņš, Regīna Razuma, Kristīne Nevarauska, Sarmīte Rubule, Krišjānis Salmiņš, daudzsološie jaunie aktieri, kā arī skatītāju jau iemīļoti tēli Gunta Skrastiņa, Normunda Laizāna, Ivara Pugas, Sanitas Pušpures izpildījumā.

„Eņģeļu ielas 9” darbība risināsies piepilsētā, kur savās ikdienas gaitās dosies vairāki interesanti varoņi – gan daži „Eņģeļu mājas” bijušie iemītnieki, gan jauni, tikpat spilgti tēli. Seriāla veidotāji pateicas Mārupes novada domei un iedzīvotājiem, kā arī atbalstam Jaunmārupē par iespēju izvērst tik plašu un intensīvu filmēšanu. Seriāla epizodes uzņemtas gan privātmāju rajonā Rīgas pievārtē, gan citās interesantās vietās, piemēram, Regīnas Razumas un Ivara Kalniņa varoņi baudījuši romantiku Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī, bet kāda varoņa ceļi aizveduši līdz lombardam.

Seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa, kura veidojusi „Eņģeļu māja” iepriekšējās trīs sezonas un godalgota kā populārās LTV videofilmas „Likteņa līdumnieki” režisore, arī jaunajā seriālā vēlējusies izcelt cilvēku gaišumu un spēku ikdienas grūtību pārvarēšanā.


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes