Gvineta Paltrova gatava piedot krāpšanu!
Aktrise Gvineta Paltrova un grupas „Coldplay” solists Kriss Mārtins ir precējušies jau 10 gadus, un ģimenē audzina divus bērnus.
Slavenības
2013. gada 30. septembris, 05:37

Gvineta Paltrova gatava piedot krāpšanu!

Jauns.lv

„Es piedotu,” – Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (40) uzskata, ka seksa atkarība un krāpšana vēl NAV iemesls, lai beigtu attiecības.

Nesenā vaļsirdīgā intervijā Gvineta pārsteigusi ar apbrīnojamu sapratni par neuzticību pāra attiecībās. Sarunā ar modes lapas „Refinery29” reportieri, Paltrova atzinusi: „Man šķiet, ja saistības ar otru cilvēku tev ir svarīgas, tu sāc arī savādāk izvērtēt dažādus sociālos aspektus.”

„Katrs pāris ir atšķirīgs, līdz ar to arī katrs ir gatavs pieņemt atšķirīgus izaicinājumus. Man gribas domāt, ka es piedotu neuzticību, un arī man to piedotu. Taču es nevaru sniegt godīgu atbildi, jo neesmu šādu situāciju piedzīvojusi.”

„Šķiet, ka man sagādātu grūtības būt vienai no tām sievām, kuras atklāj, ka jau 20 gadu garumā kaut kas notiek viņām aiz muguras. Situācija mudinātu ļoti pārvērtēt dzīvi. Tas neapšaubāmi darītu visu smagāku, taču es ticu, – ja attiecības ir patiesas un tajās valda godīgums, viss nokārtotos.”

Paltrova intervijā arī atzinusi, ka nepārtrauktu attiecības ar mīļoto vīrieti, ja atklātu, ka viņš ir seksa atkarīgais. „Es esmu ārkārtīgi brīvi domājošs cilvēks,” norāda aktrise. „Es domāju, ja zinātu ar ko man ir darīšana, tas neatturētu mani no attiecību turpinājuma.”

Aktrises vaļsirdīgā intervija norisinājusies pirms filmas „Thanks For Sharing” ASV pirmizrādes, kas notika šā gada 20. septembrī. Filmā Gvinetas ekrāna partneris, kuru atveido Marks Rufalo, cieš no seksa atkarības.

Divu bērnu māmiņa Gvineta Paltrova intervijās nerunā par savu privāto dzīvi un laulību, taču vairākkārt ir likusi noprast, ka attiecības ar vīru reizēm nav tik harmoniskas kā no malas šķiet.

„Ir grūti būt precētai,” šā gada sākumā kādā intervijā atzina aktrise. „Nākas piedzīvot kā lieliskus laikus, tā šausmīgus. Mēs esam tādi paši kā jebkurš cits pāris. Reiz es jautāju savam tēvam: ‘Kā jums ar mammu izdevās būt precētiem 33 gadus? Un viņš atbildēja: ‘Mēs nekad nebijām gatavi sniegt šķiršanās prasību abi vienlaicīgi.’ Man šķiet, tā arī ir. Kad divi cilvēki gatavi uzteikt attiecības vienlaicīgi, viņi patiešām izšķiras. Taču, ja viens saka: ‘nu, nu, mēs tam varam tikt pāri’, jūs paliekat kopā.”

Lai kas notiktu pāra privātajā dzīvē, sabiedrībā aktrise uzsver, ka viņas attiecības ar 36 gadus veco vīru ir ļoti stipras. Abi ir vecāki diviem bērniem – meitai Eplai (8) un dēlam Mozum (6).

„Mēs kopā smejamies, esam labi draugi, mums patīk darīt vienas un tās pašas lietas,’ norāda Paltrova. „Esmu ļoti piezemēta un mājas cilvēks, turpretī Kriss ir dulls zinātnieks, ģeniāls komponists. Tāpēc es viņam nekad nesaku: ‘Kur tu esi? Tev bija jau jābūt mājās. Es viņam nekad neizvirzu prasības, jo uzskatu, ka viņš ir patiešām talantīgs cilvēks un sniedz pasaulei labumu.”


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press