Futbolista sievai 140 latu vērts bikini! Slavenības pagarina vasaru. FOTO
Slavenības
2013. gada 10. oktobris, 17:23

Futbolista sievai 140 latu vērts bikini! Slavenības pagarina vasaru. FOTO

Jauns.lv

Tik kaitinoši, – nākas nopūsties, paskatoties ārā pa logu. Siltā vasariņa jau sen aiz kalniem un skaistos bikini jāliek plauktā līdz nākamajai sezonai. Ja vien plānos nav kāds atpūtas brauciens uz siltajām zemām, kā vairākām slavenībām...

Populārais britu futbolists Veins Rūnijs ar sievu un bērniem devies pagarināt vasaru siltajā Barbadosā. 27 gadus vecā Kolīna Rūnija tikai pirms nepilniem pieciem mēnešiem laida pasaulē otru bērnu – dēlu Kleju. Jau drīz pēc mazuļa piedzimšanas viņa atsāka nodarboties ar sportu, lai atgūtu figūru, kāda bija pirms gaidībām.

Kolīnas puķaino bikini darinājis zīmols „Zimmermann”. Šīs firmas peldkostīmus iecienījušas arī tādas zvaigznes kā modele Miranda Kera un aktrises Keita Bosvorta un Džesika Alba.

Turīgā futbolista Veina Rūnija sievas bikini nav lēts. Tas maksā 171 sterliņu mārciņas (Ls 140).

Popzvaigzne Rianna nesen kā atgriezusies no Taizemes, un neskaitāmas bikini bildītes, kā parasti, ievietojusi savā „Instagram” blogā. Savukārt, aktrisēm Minnijai Draiverei un Alisonai Hanigenai nekur tālu nav jādodas, lai relaksētos saules pielietā pludmalē. Malibu piekrastē, kur aktrises dzīvo, saulīte joprojām silda.

Šīs un citas slavenības un viņu bikini šajā rudenī – galerijā!

Kasjauns.lv, Foto: Scanpix