Modele ar vakarkleitu iebrien jūrā un piedzīvo misēkli ar slapjo tērpu. FOTO
Slapjais tērps nodevīgi atsedza apkārtējo skatienam vairāk nekā modelei Ninai Agdalai būtu gribējies.
Slavenības
2013. gada 16. novembris, 07:20

Modele ar vakarkleitu iebrien jūrā un piedzīvo misēkli ar slapjo tērpu. FOTO

Jauns.lv

Dāņu modele Nina Agdala iemiesojās daiļās Venēras tēlā, kas iznirst no jūras putām. Taču, ek, dievietei gadījās neveikls misēklis ar tērpu...

Pludmalē rīkotās fotosesijas laikā 21 gadu vecā modele Nina Agdala bija ģērbusies elegantā baltā vakarkleitā. Lai iegūtu pēc iespējas seksapīlākas bildes, fotosesijas autori izdomājuši, ka modele ar tērpu brien jūrā un sapņaini pozē fotogrāfiem slapjā apģērbā. Šī savdabīgā fotosesija norisinājās Maiami, ASV.

Kādā brīdī, kad Nina nāca ārā no ūdens, slapjais tērps nodevīgi atsedza apkārtējo acīm vairāk, nekā modelei būtu gribējies.

Dāniete Nina Agdala nesen kā uzsākusi romantiskas attiecības ar britu puišu grupas „The Wanted” mūziķi Maksu Džordžu (25). Makss ir kā apburts ar jauno draudzeni. „Viņa ir visskaistākā meitene, kādu jebkad esmu redzējis,” jūsmo mīlas pārņemtais mūziķis.

Žurnāla „Sports Illustrated” veidotāji modeli Ninu Agdalu pērn nodēvējuši par gada jaunatklājumu. Agdala ir 1.76 m gara, viņai ir gaiši brūni mati, pelēkzaļas acis, un modele nēsā 36. izmēra apģērbus un 37. izmēra apavus. Jaunietes parametri ir 82-60-90.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva