"Instrumenti" albuma "Procrastination" koncertšovā uzstājās arī Kaupers. FOTO
Grupas „Instrumenti” albuma „Procrastination” koncertšovs „Palladium” koncerzālē.
Slavenības
2013. gada 27. novembris, 18:37

"Instrumenti" albuma "Procrastination" koncertšovā uzstājās arī Kaupers. FOTO

Jauns.lv

Turpinās grupas „Instrumenti” albuma “Procrastination” koncerti „Palladium” koncertzālē. Koncertā 26. novembrī uz skatuves kāpa pat Renārs Kaupers.

Pirms šīs koncertsērijas „Instrumenti” mūziķi Shipsi (Jānis Šipkēvics juniors) un Reynsi (Reinis Sējāns) izteicās, ka, viņuprāt, šie būs labākie koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē. Un nemeloja, jo “Procrastination” koncerti ir īsts muzikālais un vizuālais baudījums.

Koncerta scenogrāfisko daļu veidojuši Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristpas Epners, bet Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējās par grupas skatuvisko tēlu, savukārt acīm tīkamais šovs ar gaismām ir Aināra Pastara darbs. Šajos koncertos līdzās Shipsi un Reynsi uz skatuves kāpj vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, bašgitārists, divi pūtēji un divas bekvokālistes. Bet 26. novembra koncertā kā pārsteigums bija grupas „Prāta vētra” solista Renāra Kaupera izpildītā viena dziesma kopā ar „Instrumenti” mūziķiem.

Starp citu, šo koncertu iesildīja grupa „Carnival Youth”, kuras sastāvā ir četri jauni puiši – Renāra Kaupera dvīņi Emīls Kaupers (bungas) un Edgars Kaupers (ģitāra), kā arī Roberts Vanags (taustiņinstrumenti) un Aleksis Luriņš (bass). Lai arī „Carnival Youth” dibināta tikai 2011. gadā, grupa jau piedalījusies visos nozīmīgākajos festivālos Latvijā – „Positivus Festival”, „Summer Sound”,  „Piens Fest”, kā arī notikuši koncerti Francijā un Austrijā.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica