Superautomobiļu sacensības Bullrun Rally beidzas ar iespaidīgu avāriju. VIDEO
Neliela kļūme pie ātruma virs 200 kilometriem stundā un viss pārējais paliek likteņa un veiksmes pārziņā. Taču, vai uz to var paļauties?
Auto un tehnoloģijas
2014. gada 28. jūnijs, 12:14

Superautomobiļu sacensības Bullrun Rally beidzas ar iespaidīgu avāriju. VIDEO

Jauns.lv

Ja reiz esi nopircis dārgu un pat ļoti dārgu super sporta automobili, tad būtu grēks ar to vizināties pa vecpilsētu ar ātrumu 30 kilometri stundā.

Proporcionāli automobiļa jaudai, rodas vēlēšanās to ik pa brīdim likt lietā pēc pilnas programmas. Profesionālās autosacīkstēs ar ielas Lamborghini vai Bugatti neviens piedalīties neļaus, tāpēc veikli cilvēki pamanās uzrīkot kaut ko bagātu autobraucēju adrenalīna līmenim. Piemēram, arī Rīgā pabijušo Gumball 3000.

Šoreiz stāsts par kaut ko līdzīgu - Bullrun Rally. Arī šeit noteikumi tie paši, kas Gumball un, proti, jānokļūst konkrētā vietā ātrāk par pārējiem sacensību dalībniekiem. Pats par sevi saprotams, ka tas viss notiek uz koplietošanas ceļiem, tāpēc satiksmes negadījumi ir neizbēgami.

Lūk arī labs piemērs, ar ko var beigties dalība šādās sacīkstēs. Šoreiz greizi nogāja Audi R8 Spyder vadītājam, taču, par laimi, neviens no negadījumā iesaistītajiem nopietni nav cietis.

video: Bullrun Rally avārija

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video