foto: Publicitātes foto
Daudzķēžu monēta Dogeverse divās dienās piesaista 1 miljonu
Bizness un ekonomika
2024. gada 11. aprīlis, 12:08

Daudzķēžu monēta Dogeverse divās dienās piesaista 1 miljonu

Reklāmas projekts

48 stundu laikā jaunā memu monēta Dogeverse piesaistīja 1 miljonu ASV dolāru savā ICO. Vai šī ir nākamā memu kriptovalūta, kas varētu eksplodēt?

Jaunpienācējs memu monētu pasaulē un daudzķēžu kriptovalūta Dogeverse ($DOGEVERSE) ir pieaistījusi vairāk nekā 1 miljonu ASV dolāru 48 stundu laikā savā ICO.

Jaunākais Shiba Inu iedvesmotais memu žetons ir piesaistījis gan memu cienītājus, gan deģēnus, gan kriptovalūtu evanģēlistus, kuri uzskata, ka šīs daudzķēžu iespējas ir mājiens, kā izskatīsies rītdiena memu monētām.

Dogeverse, kura cena ir 0,000291 ASV dolāri ir izpārdevusi divus iepriekšpārdošanas posmus divu dienu laikā pēc palaišanas, ievērojami pārsniedzot komandas sākotnējās cerības uz 4 dienu pirmo posmu. Paredzams, ka cena pieaugs pēc vienas dienas, ICO pārejot uz 3. posmu. 

Žetonu īpašnieki var “iesaldēt” savus žetonus uz Ethereum, lai nopelnītu pasīvās atlīdzības.

Notiek arī CoinGecko un CoinMarketCap sarakstu pieteikumi, savukārt vēlāk DEX un CEX saraksti, kas arī veido daļu no projekta ceļveža.

Dogeverse - ar ko tas atšķiras?

Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) un DogWifHat (WIF) kaut kādā veidā atsaucas uz oriģināliemm vīrusu Doge memiem, taču katrs ir ierobežots savā ķēdē.

Dogecoin ir savs patentēts tīkls, kura pamatā ir Bitcoin kods, savukārt pārējie ir vai nu komerciāli vissvarīgākajā blokķēdē Ethereum, vai tā tuvākajā konkurentā Solana.

Dogeverse ir veidots uz daudzķēžu tīkla, kas aptver sešas ķēdes. Tas jau ir pieejams Ethereum, BNB Viedajā ķēdē, (Ethereum Layer 2) Polygon un Avalanche. Solana un Base (Coinbase biržas Ethereum Layer 2 ķēde) izlaišana plānota līdz nedēļas beigām.

Četrkājainā drauga Dogeverse centrā ir “Cosmo”. Dzimis no supernovas, Cosmo atklāja, ka viņam piemīt unikāla spēja: spēja hiperlēkāt pāri Visumam.

Tagad Cosmo vēlas dalīties ar saviem īpašniekim izklaidē lēkājot pa ķēdēm.

Gaidāmie Dogeverse cenu virzītāji

Kā jau daudzkārt minēts, memu monētas ir vieni no nepastāvīgākajiem kriptovalūtu ieguldījumiem. Tas ir tāpēc, ka tiem ir tendence pārspēt plašāka tirgus mēroga cenu izmaiņas.

Tas nozīmē, ka, piemēram, dienās, kad investori jūtas riskanti un panikā sāk pārdot Bitcoin, memu monētu cena bieži uzkāpj lielos augstumos. Un otrādi, slikta riska diena kriptovalūtā var izpausties kā memu kriptovalūtu cenu straujšs kritums.

Investoriem ir jāapzinās, ka memu monētu darbība ir saistīta ar kriptovalūtu pastāvīgo ziņu ciklu. Šajā kontekstā Dogeverse investoriem nākamajās divās nedēļās būs divi lieli ieguvumi.

foto: Publicitātes foto
Doge diena

Pirmais ir 19.aprīlī, kas ir Bitcoin samazināšanās uz pusi. Uz pusi samazinot Bitcoin ieguves atlīdzības. Uz pusi samazināšana vēsturiski ir bijusi saistīta ar “vēršu skrējieniem”.

Otrais ir 20.aprīlī. Dienu pēc samazināšanas uz pusi ir Doge diena, kurā sociālajos tīklos tiks pieminētas jautras suņu memu monētas. Tomēr atšķirībā no daudzām memu monētām, kas uzmirdz un pazūd, Dogeverse ir draugs ne tikai uz vienu dienu, bet uz visu mūžu.