foto: Publicitātes foto
Pirms samazinājuma uz pusi, BTC pārkāpj vēsturiskas tendences
Bizness un ekonomika
2024. gada 8. aprīlis, 13:51

Pirms samazinājuma uz pusi, BTC pārkāpj vēsturiskas tendences

Reklāmas projekts

Bitcoin, lielākā kriptovalūta pasaulē, nesen ir parādījusi gaidāmā "vērša skrējiena" pazīmes, kas sakrīt ar tā gaidāmo uz pusi samazināšanās notikumu.

Bitcoin cena beidzot parādīja “vērša skrējiena” pazīmes pēc vairāku dienas ilgas konsolidācijas fāzes. Lielākās kriptovalūtas cena atkal strauji pieauga, gaidot tā uz pusi samazināšanos, kas būs aprīļa beigās.

Bitcoin kļūst nepastāvīgs

Saskaņā ar CoinMarketCap datiem Bitcoin pēdējo 24 stundu laikā palielinājās par vairāk nekā 2%, cenai sasniedzot 70 000 ASV dolāru atzīmi. 

Rakstīšanas laikā BTC tirgojās par 69 738, 20 ASV dolāriem ar tirgus kopējo vērtību virs 1,37 triljoniem ASV dolāru.

Cenu kāpums izraisīja cerības, un investoriem šķita, ka BTC varētu atkal pieskarties savai iepriekšējai visu laiku augstākajai cenai - 73 000 ASV dolāriem.

Mags, populārs kriptovalūtu analītiķis, nesen savā X vietnē rakstīja, ka BTC “vēršu skrējiena” pirmā puse ir beigusies un drīz sāksies otrā kārta. 

Ja tā ir taisnība, tad BTC varētu arī sasniegt jaunu visu laiku augstāko līmeni pirms tā samazināšanas uz pusi. Kā norādīts tvītā, BTC visu laiku augstākais līmenis varētu būt kaut kur tuvu 350 000 ASV dolāriem.

Ko liecina rādītāji

Tā kā 350 000 ASV dolāru mērķis izskatās diezgan ambiciozs, AMBCrypto apskatīja kriptovalūtu metriku, lai redzētu, ko sagaidīt tuvākajā nākotnē.

CryptoQuant veiktā analīze atklāja, ka tā maiņas rezerve samazinās, kas nozīmē, ka pirkšanas spiediens uz monētu bijis augsts.

Arī tā binārais CDD bija zaļš, kas nozīmē, ka ilgtermiņa īpašnieku kustības pēdējo septiņu dienu laikā bija zemākas par vidējo.

Pēc tam AMBCrypto analizēja BTC dienas diagrammu, lai noskaidrotu, vai aušupejoša tendence bija neizbēgama. BTC ir jāpārsniedz vismaz 71 000 ASV dolāra pretestība, lai uzsāktu “vēršu skrējienu”.

Tā iespējamība bija iespējama, jo relatīvā pēka indekss (RSI) reģistrēja kāpumu. Tomēr neko nevar droši apgalvot, jo MACD tirgū bija “lāču” priekšrocības.

foto: Publicitātes foto

Kriptovalūtu tirgū notiek liela rosība pirms gaidāmā BTC uz pusi samazināšanas, uzmanība tiek pievērsta ne tikai lielākajai kriptovalūtai Bitcoin, bet arī mazākiem altkoiniem kā Dogecoin20 un Bitcoin Minetrix. 

Dogecoin20 “iesaldēšana” un deflācijas pavērsiens varētu atjaunot memu māniju

Lai gan nesenā memu monētu lejupslīde ir mazinājusi investoru interesi un entuziasmu, tomēr investori cer, ka ar Dogecoin20 viss varētu mainīties.

Kā norāda nosaukums, Dogecoin20 godina Dogecoin memu monētu, ar kuru viss sākās.

Tomēr šis projekts ievieš svarīgu lietderību, kas cer palīdzēt uzturēt ilgtermiņa interesi.

foto: Publicitātes foto

Dogecoin20 ekosistēmas centrā ir tā “iesaldēšanas” protokols, kura mērķis ir mudināt memu monētu investorus turēt savus žetonus.

Bloķējot savus $DOGE20 žetonus, investori var nopelnīt aptuveni gada inesīgumu 53% apmērā - ar jau vairāk nekā 53 miljardiem “iesaldētu” žetonu.

Dogecoin20 ienes vēl vienu pavērsienu savā ekosistēmā.

Kamēr oriģinālā Dogecoin piedāvājums ir inflācijas līmenī, $DOGE20 maksimālais piedāvājums ir 140 miljardi žetonu.

25% no šī kopējā piedāvājuma būs pieeajmi investoriem iepriekšpārdošanā.

Runājot par iepriekšpārdošanu, tā sasniedza nozīmīgu pavērsienu marta beigās, piesaistot finansējumu 10 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tomēr joprojām var iegādāties $DOGE20 žetonus ar atlaidi par 0,00022 ASV dolāriem pirms žetonu gaidāmās iekļaušanas Uniswap vietnē Doge dienā (20.aprīlī).

Skatoties uz ļoti veiksmīgo iepriekšpārdošanu, Dogecoin20 varētu būt labi pozicionēts, lai ieviestu pavērsienu notiekošajā memu monētu kritumā.

Bitcoin Minetrix iepriekšpārdošanas laikā tuvojas 13 miljonu dolāru atzīmei

Bitcoin Minetrix jauninājuma protokols ievieš jaunu pagriezienu Bitcoin ieguvei, ļaujot investoriem nopelnīt BTC, vienkārši “iesaldējot” savus $BTCMTX žetonus.

Vairs nav jāizmet milzīgas naudas summas uz kalnrūpniecības platformām vai jāmaksā dārgi elektrības rēķini, viss, kas nepieciešams ir $BTCMTX žetoni.

foto: Publicitātes foto

Šis vērtības piedāvājums sasaucas ar kriptovalūtas kopienu.

Savā iperiekšpārdošanā Bitcoin Minetrix jau ir piesaistījis gandrīz 13 miljonus ASV dolāru no investoriem, kuri var iegādāties žetonus ar atlaidi tikai par 0,0145 ASV dolāriem pirms palaišanas kriptovalūtu biržu sarakstos.

Šī iepriekšpārdošanas vilce uzsver pieaugušo pieprasījumu pēc pieejamākiem, decentralizētiem veidiem, kā iegūt Bitcoin.

Īpaši ņemot vērā, ka BTC uz pusi samazināšana tuvojas, kas gaidāma šī gada aprīļa beigās, notikums, kas vēsturiski ir pamudinājis BTC “vēršu skrējienu”.

Ažiotāža ap Bitcoin Minetrix iepriekšpārdošanu ir kļuvusi par strauji augošu sociālo mediju kopienu.

Bitcoin Minetrix X kontam seko vairāk nekā 24 00 cilvēku, kā arī Telegram kanālā var redzēt lielu aktivitāti.

Visa šī rosība virzās uz Bitcoin Minetrix ļoti gaidīto biržas sarakstu tuvāko nedēļu laikā.