foto: Publicitātes foto
Līdz gada beigām BTC cena varētu sasniegt 150 000 dolāru
Bizness un ekonomika
2024. gada 5. aprīlis, 16:49

Līdz gada beigām BTC cena varētu sasniegt 150 000 dolāru

Reklāmas projekts

Ir daudz un dažādas prognozes attiecībā uz BTC cenu, tāpat investori paredz lielus panākumus tādām memu kriptovalūtām kā Dogecoin20 un Slothana

Kopš gada sākuma Bitcoin cena ir pieaugusi par vairāk nekā 60%, un tā jau ir pārspējusi savu 2021. gada visu laiku augstāko līmeni - 69 050 ASV dolārus, ar jaunu augstumu gandrīz 74 000 ASV dolāriem. Iespaidīgākais šajā pavērsienā ir tas, ka jaunāko maksimumu sansiedza pirms ceturtās uz pusi samazināšanas.

Līdz brīdim, kad BTC ražošanas apjoms tiks samazināts uz pusi, palicis mazāk kā viens mēnesis, strauji pieaugošo prognožu skaits turpina pieaugt, un viena no pēdējām prognozēm 2024. gadam ir 150 000 ASV dolāri, ko izvirzījis Morgan Creek Capital Management izpilddirektors un CIO Marks Jusko.

Vai BTC šogad sasniegs 150 000 ASV dolārus?

Runājot ar CNBC Fast Money, Jusko uzsvēra Bitcoin priekšrocības salīdzinājumā ar citām kriptovalūtām, kā arī tā priekšrocības salīdzinājumā ar zeltu.

“Bitcoin ir karalis. Tas ir dominējošais žetons. Tā ir labāka zelta forma.”

foto: Publicitātes foto

Pēc Jusko domām, Bitcoin ETF Amerikā, kas dienas gaismu ieraudzīja janvārī, ir galvenais BTC šī gada pieauguma faktors. Patiešām, finanšu produkti ir piedzīvojuši milzīgu investoru pieprasījumu, jo neto finanšu produkti ir piedzīvojuši milzīgu investoru pieprasījumu, jo neto ieplūde pirmajos divarpus tirdzniecības mēnešos ir bijusi iespaidīga.

Tomēr riska ieguldījumu fondu pārvaldnieks uzskata, ka BTC joprojām ir vairāk izaugsmes iespējas, jo īpaši ņemot vērā gaidāmo samazinājumu uz pusi, kas notiks aprīļa beigās.

“Lielais solis notiek pēc samazināšanas uz pusi. Gada beigās tas sāk kļūt paraboliskāks. Un vēsturiski aptuveni deviņus mēnešus pēc samazināšanas uz pusi, tātad kaut kad uz Pateicības dienu, Ziemassvētkiem, mēs varētu redzēt cenas maksimumu pirms nākamā “lāču” tirgus.”

Aplūkojot plašāku mērogu, viņš prognozē, ka BTC nākamajā desmitgadē varētu palielināt savu cenu attiecībā pret dolāru 10 reizes. Tas nozīmētu, ka viena Bitcoin vērtība varētu būt aptuveni 700 000 ASV dolāri.

Jusko nav vienīgā ievērojamā persona, kas šogad ir prognozējusi Bitcoin cenu 150 000 ASV dolāru apmērā. To vidū bija arī Fundstrat pārstāvis Toms Lī, norādot, ka 2024. gadā šis aktīvs varētu vairāk nekā dubultot savu vērtību salīdzinājumā ar pašreizējo stāvokli.

Interesanti, ka Standard Chartered, Lielbritānijas daudznacionālais banku gigants, kas agrāk bija viens no skaļākajiem Bitcoin kritiķiem, arī dalījās ar līdzīgu prognozi par šo aktīvu. Nesenajā ziņojumā bankas analītiķis palielināja savu iepriekšējo prognozi par 50% un teica, ka BTC varētu sasniegt 150 000 ASV dolārus 2024. gadā un 250 000 ASV dolārus līdz nākamā gada beigām.

Tikmēr arī tiek izteiktas skaļas prognozes par tādiem aktīviem kā Dogecoin20 un Slothana, kas varētu pieaug līdz pat 10 reizēm.

Dogecoin20 - nākamā lielā memu kriptovalūta

Nepieredzēti pieaugot interesei, DOGE20 iepriekšpārdošana ir oficāli izpārdota, iezīmējot rekordlielu ātrumu kriptovalūtas sektorā un aizsākot sarunas par tās potenciālu kļūt par nākamo lielo memu monētu. 

Dogecoin20 nav tikai kārtējā memu monēta, tas ir paziņojums par kopienas un viralitātes spēku digitālajā laikmetā. Koncentrējoties uz dinamiskas kopienas izveidi un jaunāko blokķēdes tehnoloģiju izmantošanu, DOGE20 ir izstrādāts, lai piesaistītu plašu auditoriju.

foto: Publicitātes foto

Pieskaroties interneta kultūras būtībai, DOGE20 ir strauji pacēlies uz augšu, piesaistot investoru un kriptovalūtu entuziastu uzmanību. Iepriekšpārdošanas izpārdošana liecina par tā augošo popularitāti un sabiedrības ticību tās potenciālam.

Dogecoin20 šķiet pašpārliecināts un daudzsološs pat tā sākuma stadijā. Tā lietderības un memu kultūras kombinācija padara to par spēcīgu konkurentu pastāvīgi mainīgajā kriptovalūtu tirgū. Tās izlaišana tirgū iezīmē pārmaiņas uz jaunu digitālo aktīvu paaudzi, kas ietver memu vieglprātību, vienlaikus demonstrējot to spēcīgo vērtību un ilgtspējību.

Dogecoin20 iepriekšpārdošanas metode ir apzināti paredzēta, lai radītu investoru aizrautību un cerības, un katra žetona cena tagad ir 0,00022 ASV dolāri.

Slothana - iepriekšpārdošana var beigties jebkurā laikā

Jaunizveidotais Solana memu monētu projekts Slothana ($SLOTH) turpina radīt viļņus kriptovalūtu pasaulē, kad savā unikālajā iepriekšpārdošanas pasākumā ir savākti pārsteidzoši 8,2 miljoni ASV dolāru.

foto: Publicitātes foto

Investori steidzas pozicionēt sevi burbuļošajā memu monētā, jo uzskata, ka tai ir potenciāls sekot $BOME vai $SLERF panākumiem, kas īstenoja līdzīgas iepriekšpārdošanas stratēģijas un uzreiz tika iekļautas Binance sarakstā.

Ar milzīgu vīrusa potenciālu, ekspertu mārketinga komanda un jaunu iepriekšpārdošanas mehānismu, Slothana šajā gadā varētu kļūt par vienu populārākajām memu monētam, kas varētu pieaugt līdz pat 10 reizēm.

Slothana pamatā ir meme par ļoti profesionāla izskata sliņķi, kurš ir iestrēdzis savā biroja darbā un gaida, kad beigsies 9 - 5 maiņa.

Sliņķis ir noguris no sava biroja darba un vēlas sākt kriptovalūtu tirdzniecību, jo Slothana ($SLOTH) ir viņa debija tirgū.

Tiek baumots, ka projektā ir mārketinga komanda, kas pacēla Smog žetonu ($SMOG), citu uz Solana balstītu memu monētu, kuras pamatā ir airdrop, sasniedzot 300 miljonu dolāru tirgus maksimālo apjomu.

Slothana ($SLOTH) iepriekšpārdošana varētu beigties jebkurā laikā, ņemot vērā, ka projekts nav paziņojis par līdzekļu vākšanas ierobežojumu.

Rezultātā investoriem vajadzētu pēc iespējas ātrāk iesaistīties projektā, pirms tas tiks laists kriptovalūtu biržās, kur cena varētu uzkāpt.