Auto un tehnoloģijas
2024. gada 4. aprīlis, 09:40

Auto ziņas: "Autohalle" turpina darbu kā "Auto Bassadone". Cer izmēģināt Latvijā jaunus auto tirdzniecības paņēmienus

Biznesa nodaļa

Jauns.lv

Kopš marta vidus jaunu automašīnu tirdzniecības uzņēmums "Autohalle", kas atrodas Mežciemā, pārsaukts par "Auto Bassadone". Tas saistīts ar izmaiņām visos "Bassadone Automotive Nordic" dīleru nosaukumos Somijā un Baltijā.

Turpmāk visi uzņēmumi darbosies ar vienotu nosaukumu "Auto Bassadone". "Bassadone Automotive Nordic" savukārt ir 15 auto zīmolu importētājs, tostarp "Hyundai", "Peugeot", "Citroen", "Opel", visām itāliešu markām, "Jeep", kā arī KGM, "Suzuki" un citiem. "Autohallē" var iegādāties desmit no grupas pārstāvētajām markām.

foto: Ekrānuzņēmums
Daudziem "Auto Bassadone" tirgotajiem zīmoliem Latvijā gan jau ir savi dīleri, taču plāns ir palielināt šo zīmolu tirgus daļas.

"Bassadone Automotive Group" mazumtirdzniecības vadītājs Baltijā Veiko Karu intervijā TV Autoziņām atklāj, ka "Autohalle" bijis pilotprojekts lai pārbaudītu, kā daudzzīmolu koncepts strādā. Pierādījies, ka tas ir to vērts, un tagad plānots spert nākamo soli. Savukārt SIA "Auto Bassadone" izpilddirektors Gundars Margēvičs uzsver, ka "Ar šo paziņojam tirgum, ka esam nopietns spēlētājs, ka esam gatavi pieņemt izaicinājumus no citiem spēlētājiem tirgū."

Daudziem "Auto Bassadone" tirgotajiem zīmoliem Latvijā gan jau ir savi dīleri, taču plāns ir palielināt šo zīmolu tirgus daļas. "Auto Bassadone" cer izmēģināt Latvijā jaunus auto tirdzniecības paņēmienus, piemēram, iespēju iegādāties automašīnu uz īsāku nekā ierasts termiņu, piemēram, vienu gadu. Nākamais solis būtu veicināt automašīnu iegādi internetā. Protams, automašīna nav televizors vai ledusskapis. Transportlīdzekļa uzbūve prasa specifiskas zināšanas, sevišķi, ja tavā mājaslapā saskaitāmi vai 100 dažādi modeļi.