foto: Publicitātes foto
Ko darīt kaimiņos Lietuvā garajās brīvdienās
Pakrojas muiža
Tūrisms
2024. gada 28. marts, 09:16

Ko darīt kaimiņos Lietuvā garajās brīvdienās

Sadarbības projekts

Gaidāmās Lieldienu brīvdienas sola mūs iepriecināt ar īsti pavasarīgiem laikapstākļiem. Ko iesākt svētku dienās? Lietuvas Pakrojas muiža, kas atrodas vien 40 km no Latvijas, aicina atgūties no ikdienas steigas un atpūsties unikālā vēsturiskā atmosfērā.

Izbaudiet pastaigu muižas parkā

Lai gan tulpju festivāls vēl nav sācies, iespaidīgo 15 hektārus lielo muižas parku jau rotā pirmie pavasara ziedi. Līdz laiks kļuva siltāks, krokusi, narcises un vizbulītes jau pacēlušas galviņas pretī saulei un priecē viesus ar savu ziedēšanu. Lieldienu nedēļas nogalē parku var apmeklēt katru dienu - 29., 30., 31. martā un 1. aprīlī.

Palutiniet sevi ar spa atpūtu burvīgā viesnīcā

Dzirnavnieka mājas viesnīca, kas atrodas Kruojas upes krastā blakus muižas parkam, piedāvā viesiem neaizmirstamu atpūtu mājīgos numuros ar unikālu vēsturisku auru.

Šeit jau no pirmā mirkļa jūs sagaidīs muižas gaisotne, tradīcijas un iejušanās tā laika pieredzē – būs iespēja iemēģināt roku rakstīšanā ar īstu zoss spalvu! Pēc iepriekšējās rezervācijas ir pieejama arī masāža, kas dāvina harmoniju gan ķermenim, gan dvēselei, pirts, izjādes ar zirgiem un citas aktivitātes.

Iepazīstiet lietuviešu virtuves garšas

Sestdien vakarā krogā “Traktierius” notiek muižkunga - Barona tik ļoti iecienītās grila dzīres. Šeit galdi vai lūst no ēdienu pārpilnības: vairāku veidu smalki pagatavota gaļa, dažādi dārzeņi (no svaigiem līdz konservētiem un marinētiem), zivis, un katru reizi kāds īpašs gardums. Pats galvenais, jūs varat ēst tik daudz, cik vēlaties, par fiksētu maksu!

Plašāk par Pakrojas muižu un jūsu neaizmirstamās atpūtas iespējām tajā:

Ko darīt kaimiņos Lietuvā garajās brīvdienās - Pakrojas muiža

gallery icon