foto: Publicitātes foto
Slothana - nākamā Solana memu monētu sensācija
Bizness un ekonomika
2024. gada 27. marts, 09:52

Slothana - nākamā Solana memu monētu sensācija

Reklāmas projekts

Jaunākā Solana blokķēdes kriptovalūta Slothana pārņem memu kriptovalūtu pasauli. Nākamā Solana meme monēta, kas varētu "eksplodēt".

Slothana iepriekšpārdošana popularizējas vietnē Twitter, vai nākamā Solana meme monēta kļūs par sensāciju gluži kā $SLERF?

Twitter vietnē popularitāti izpelnījusies jauna kriptovalūtu iepriekšpārdošana Slothana ($SLOTH), un tas ir tāpēc, ka daudzi domā, ka tā būs nākamā Solana meme monēta, kas kļūs palši izplatīta, tāpat kā $SLERF.

“Slinkuma” monēta $SLERF ir bijusi sensācija. Tik daudz, ka Bloomberg ar izbrīnu ziņoja, ka $SLERF savā augstumā palielināja 24 stundu tirdzniecības apjomu, kas pārsniedza 2 miljardus ASV dolāru. Tagad $SLERF ir partneris biroja sliņķa Slothana formā, kuram pietiek ar 9 līdz 5, jo viņš zina, ka arī jums.

Ar 542 338 ASV dolāriem savākto tikai dažu stundu laikā, $SLOTH peļņa varētu atnest investoriem lielas atdeves, lai atbrīvotu no darba pie biroja galda.

No DogWifHat līdz $SLERF - Solana meme monētas ir jaunās kriptovalūtas “vēršu skrējiena” zvaigznes. 

$SLOTH, $SLERF, $BOME, $PUMP un $PUNDU kopīgs ir jauno Solana memu monētu palaišanas veids. Jauninājums ir iepriekšpārdošana bez cenu posmiem vai laika ierobežojuma.

Tā vietā jūs nosūtāt $SOL uz žetona adresi, un monētas tiks nosūtītas uz sūtītāja maka saņemšanas adresi. Tik vienkārši. Nav jāgaida, lai pieprasītu savus žetonus, kad beidzas iepriekšpārdošana. Pēc veiksmīgas paaugstināšanas, piemēram, $SLERF un citi iepriekš minētie žetoni, kā arī $SLOTH tiks iekļauti centralizētajās biržās.

Ar vienu $SOL jūs variet iegādāties 10 000 $SLOTH. Tirgus dalībnieki var sagaidīt, ka šī monēta varētu ļoti ātri izpārdoties. Displejā nav redzams kopējais žetonu ierobežojums, tas lielā mērā ir kas pirmais nāk, pirmais iegūst žetonus.

Lai sniegtu ieguldījumus Slothana iepriekšpārdošanā, nosūtiet $SOL uz šo adresi: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

foto: Publicitātes foto

Slinkā Slothana žetonu komanda sākusi savas mārketinga kampaņas vietnē X. Visas memu monētas ir saistītas ar kopienas veidošanu. 

Ar Slothana projektu nebūs kļūdu - tas nokļūs no airdrop uz CEX uz lielām peļņām

Daži brīnās, vai paredzamā $SLERF iepriekšpārdošanas žetonu nejauša sadedzināšana, kas uz īsu brīdi kļuva par lielāko stāstu kriptovalūtu kopienā, nebija nejaušība. Iespējams, ka pēc dažu domām, tas bija ārkārtīgi gudrs mārketinga triks. Tas šķiet maz ticams.

Neatkarīgi no tā, kas attiecas uz Slothana, klīst baumas, ka tā varētu būt saistīta ar to pašu komandu, kas ir aiz $SMOG projekta, vēl viena ārkārtīgi veiksmīga Solanas monēta, tāpēc nebūs jāraizējas par šo monētu.

$SLERF ir plaielinājies par 2839%, neskatoties uz to, ka tas ir ievērojami atkāpies no visu laiku augstākā līmeņa. Pēdējo 24 stundu laikā tas atkal strauji palielinājies, pieaugot par 44% līdz 0,81 ASV dolāriem. Visu laiku augstākajā līmenī $SLERF ieguldījumu atdeve bija 5081% - $SLOTH plāno pārspēt šos augstos augstumus.

foto: Publicitātes foto

Un tagad lejupslīde palielināsies, jo Slothana parādās ar savu iepriekšpārdošanas piedāvājumu, kas nozīmē, ka ikvienam ir iespēja iekļūt projektā laicīgi.

Kriptovalūtu iepriekšējo vēršu cikli iezīmēja sapņus par revolūciju finansēs un plašāku izaicinājumu centralizētajiem tīkliem - šoreiz kriptovalūtu cienītāji cenšas iegūt peļņu.

Nākamā Solana meme monēta jūsu bagātības palielināšanai - Slothana

Ja vēlaties nopelnīt kriptovalūtu tirgū, īstā vieta ir memu monētas un, konkrētāk, Solana memu monētas. Slothana ir nākamais mērķis, lai palielinātu jūsu atdevi.

Varētu apgalvot, ka gandrīz visi kriptovalūtu lietotāji - neatkarīgi no laika, kas pavadīts, veidojot savu portfeli, lai saskartos ar daudzsološām nozarēm, piemēram, DePIN vai AI žetoniem, šķiet, ka ir izmetuši dziļu analītisko analīzi attiecībā uz memu monētu iegādi.

Svarīgākais, iespējams ir: vai žetons liek jums smieties; vai tas ir “trendā”; vai komandai ir laba mārketinga stratēģija; vai viss sakrīt ar līguma auditu un likviditātes nodoršināšanu? Tāpēc joprojām ir jāveic uzticamības pārbaude, taču, lai gan tā vēl daudzi to nedara, Slothana atzīmē visas līdz šim esošās izvēles rūtiņas.

Lai aplūkotu plašāku skatu, viss kļūst skaidrs memu monētu telpā. Jā, ir pilnīgi loģiski, ka finanšu spekulatīvākajai aktīvu klasei vajdzētu radīt hiperspekulatīvu digitālo aktīvu veidu, kam ir tikai divi izmantošanas gadījumi - piesaistīt jūsu naudu ar vienīgo mērķi nopelnīt vairāk un likt jums smieties.

Mēs varētu pievienot trešo. Kad projekts ir izveidojis tīklu, tam ir vērtīgs pamats piedāvājuma papildu pārdošanai, jo vecākas memu monētas, piemēram, Shiba Inu, cenšas darīt ar saviem spēļu plāniem.

Slothana godina savas Solana saknes - vērojiet, kā tās tirdzniecības apjoms eksplodē kā $SLERF

Slothana godina $SLERF un Solana. Savulaik nosmieti par “Sam monētu”, jo Sema Bankmena-Frīda uzņēmumi ir iesiastīti ekosistēmā, pretrunātāji ir mainījuši savu nostāju par $SOL.

Solana ir kļuvusi par izcilu izvēli memu monētu izlaišanai, jo tās ātrie un lētie darījumi atstāj Ethereum ēnā. Solanai ir bijušas problēmas. Pagājušajā gadā bija blokķēdes pārtraukumi, taču ne tik daudz kā gadu iepriekš. Tas ir nepabeigts darbs, kas izskatās, ka tas beidzot ir iznācis no beta versijas.

Maksāt 50 ASV dolāru nodevu Ethereum pārbaudītājiem, lai decentralizētā biržā tirgotu jaunu memu monētu, ir sāpīgi. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc Solana ir kļuvusi par izvēles ķēdi gan memu monētu radītājiem, gan tirgotājiem. Memu monētu šķietamās vieglprātības vadīta Solana blokķēde šodien ir noslogotākā pasaulē.

Vienā posmā $SLERF veidoja 20% no visa Solana tirdzniecības apjoma un pati Solana tagad ir lielākā blokķēdes darījumu aktivitātes ziņā.

Saskaņā ar jaunākajiem CinGecko pētījumiem globālajā meklēšanas pasākumā Solana veido 49% no kopējā kriptovalūtu investoru ierosinātā apjoma.

foto: Publicitātes foto

Neatkarīgi no tā, ko jūs domājat par memu monētām, tās ir radījušas brīnumus gan attiecībā uz Solana darbību ķēdē, gan tās simbolisko cenu. Solana cena atkal tuvojas 200 ASV dolāru līmenim, un tur, kur iet $SOL, seko Solana meme monētas, vai varbūt tam vajadzētu būt otrādi.