foto: Publicitātes foto
Top 3 altkoini, kurus iegādāties 2024. gadā
Bizness un ekonomika
2024. gada 25. marts, 14:54

Top 3 altkoini, kurus iegādāties 2024. gadā

Reklāmas projekts

Altkoini tiek uzskatīti par ļoti nepastāvīgiem, taču tie var atnest lielas peļņas iespējas. Labākie atlkoini, kurus iegādāties - $DOGE20, $GBTC un $SMOG

Kriptovalūtu tirgus turpina pieaugt 2024. gada pirmajos mēnešos. 

Faktiski pirmo reizi kopš 2022. gada aprīļa kopējā tirgus kapitalizācija ir pārsniegusi 2 triljonu ASV dolāru atzīmi - kas ir ļoti nozīmīgs sasniegums.

Altkoini ir pazīstami ar nepastāvību, un daudzi no tiem ir sasnieguši ievērojamus rezultātus, tāpēc ieguldīšana labākajos altkoinos var būt izdevīga, jo tie piedāvā dažādošanu, un iepsējams, lielāku atdevi.

Tālāk mēs esam apkopojuši labākos atlkoinus, kuros ieguldīt 2024. gadā. 

Dogecoin20 - ar suņu tēmu saistīta memu monēta, kas nodrošina uzlabotas funkcijas

Dogecoin20 ir labākais Dogecoin jauninājums, padarot to par vienu no aktuālākajiem projektiem suņu memu monētu telpā šodien. Tas izceļas ar suņu saistīto memu monētu telpā, piedāvājot tā īpašniekiem iespēju gūt pasīvus ienākumus caur “iesaldēšanas” mehānismu. 

$DOGE20 tiek slavēts kā vislielākais Dogecoin jauninājums, kas ir aprakstīts kā versija, kuru Elons Masks būtu radījis, ja viņš 2013. gadā laistu klajā $DOGE.

foto: Publicitātes foto

Tas ir izraisījis lielu popularitāti, pateicoties tā unikālajai pasīvo ienākumu “iesaldēšanas” lietderībai un videi draudzīgajam vienprātības mehānismam.

“Iesaldēšanas” ekosistēma ļauj $DOGE20 īpašniekiem “iesaldēt” savus žetonus un nopelnīt atlīdzības, atvēlot 15% no kopējā žetonu piedāvājuma, lai apbalvotu dalībniekus divu gadu laikā. Augstais APY nodoršina stimulu investoriem ilgstoši turēt savus $DOGE20 žetonus, samazinot pārdošanas spiedienu tirgū, kad tas tiks palaists biržās. 

Jaunizveidotajā Dogecoin20 tiek izmantots proof-of-stake algoritms, nevis Dogecoin energoietilpīgais proof-of-work, nodrošinot videi draudzīgu pieeju suņu tēmas saistīto memu monētu sarakstā.

Dogecoin20 arī uzlabo Dogecoin pamatu, ieviešot maksimālu žetonu daudzumu un esot saderīgs ar DeFi. Kopējais $DOGE20 žetonu piedāvājums ir 14 miljardi žetonu.

Kopumā Dogecoin20 ir svaiga gaisa malks pārpildītajā memu monētu telpā un ir viena no labākajām kriptovalūtām, ko pievienot savam altkoinu sarakstam.

Green Bitcoin - predict-to-earn platforma, kas ļauj nopelnīt lieliskas atlīdzības

Vēl viena nesen ieviesta jaunā kriptovalūta, kurā vislabāk ieguldīt ilgtermiņa turēšanai ir Green Bitcoin ($GBTC), jauna ekosistēma, kas paredz nopelnīt, kas nodoršina investoriem ieguvumus, izmantojot savu Gamified Green Staking mehānismu.

Platforma ļauj lietotājiem “iesaldēt” savus $GBTC žetonus, lai prognozētu Bitcoin cenu un nopelnītu atlīdzības par precīzām prgonozēm. 

foto: Publicitātes foto

Atlīdzības tiek nodoršinātas, izmantojot “iesaldēšanas” atlīdzību fondu, un tiek sadalītas ik pēc desmit minūtēm, godinot sākotnējo Bitcoin blokķēdi.

Komanda ir finansējusi atlīdzības fondu ar 20 % no kopējā žetonu piedāvājuma, piedāvājot atlīdzības nākamajiem diviem gadiem.

Eksperti uzskata, ka Gamified Green Staking mehānismā varētu rasties piegādes satricinājumi, kā rezultātā $GBTC žetonu cenu varētu palielināties. $GBTC žetoni ir jābloķē, lai piedalītos cenu prognozēs, un visus blokķētos žetonus nevar atkal iegādāties tirgū. Rezultātā $GBTC jaunpienācējiem varētu būt grūti atrast žetonu par zemām cenām. 

Šobrīd Green Bitcoin atrodas iepriekšpārdošanā, iepriekšpārdošanas mērķis ir izplatīt informāciju par projektu un žetonu, un piesaistīt investorus. Pēc tam nākamais solis būs “iesaldēšanas” un prognožu uzsākšana.

3. posms būs žetonu atbrīvošana un iekļaušanu kriptovalūtu biržu sarakstos, vispirms Ethereum DEXEs un pēc tam jebkurā citā kriptovalūtu apmaiņā, ko projekts var sasniegt.

Visbeidzot, 4. posms tiks vērsts uz plašākas kopienas izveidi un ļaut lietotājiem nopelnīt atlīdzības no iesaistīšanās projektā, veicot “iesaldēšanu”, prognozējot Bitcoin cenu.

foto: Publicitātes foto

Kopumā Green Bitcoin ($GBTC) ir ilgtermiņa izaugsmes projekts ar ierboežotu žetonu daudzumu, kas varētu pārspēt lielākos milžus “buļļu skrējiena” laikā.

Smog - uz airdrop fokusēta memu monēta, kas izraisa lielu ažiotāžu

Smog žetons ($SMOG) ir viens no Solanas karstākajiem jaunajiem altkoiniem 2024. gadā. Žetons tika atklāts Jupiter DEX vietnē februāra sākumā un uzreiz kļuva populārs pēc 1400% pieauguma tikai dažu stundu laikā.

Projekts piedāvā unikālu lietderību, ļaujot visiem turētājiem uzkrāt airdrop punktus, lai tie būtu tiesīgi saņemt bezmaksas žetonu izplatīšanu tādā veidā, kas tiek raksturots kā “visu laiku lielākais airdrop”.

foto: Publicitātes foto

Komanda ir atvēlējusi 35% no kopējā žetonu piedāvājuma airdrop atlīdzībām, un turētāji ar nepacietību gaida izlaišanas datumu.

Airdrop mednieki var arī uzkrāt airdrop punktus, piedaloties projekta Zealy kampaņā. Lietotājiem ir jāizpilda konkrēti uzdevumi, kas ir saistīti ar projektu, piemēram, jāseko Smog projektam X vietnē un jāapmeklē projekta vietne. Kampaņā jau ir izpildīti vairāk nekā 1 miljons uzdevumu, kas parāda milzīgo interesi un gaidīšanu uz airdrop. 

Smog žetons arī pārgāja uz vairākām blokķēdēm, palaižot žetonu arī Ethereum blokķēdē caur Wormhole, ļaujot arī ETH īpašniekiem ieguldīt žetonā.

Kopumā ari vairāk nekā 65 000 dalībnieku visās sociālo mediju platformās un vairāk nekā 29 000 žetonu īpašniekiem Smog žetons kļūst par visdaudzsološāko kriptovalūtu, kurā šodien ieguldīt ilgtermiņa ieguvumu gūšanai.