foto: Publicitātes foto
Jaunā Solana memu monēta DogWifCat eksplodē
Bizness un ekonomika
2024. gada 25. marts, 09:32

Jaunā Solana memu monēta DogWifCat eksplodē

Reklāmas projekts

20. martā tika izlaista jaunākā Solana memu monēta, kas vien 24 stundās eksplodēja, pieaugot par vairāk nekā 103%. Vai $DWIFC ir nākamā $BOME?

Jaunā Solana memu monēta DogWifCat eksplodē, 24 stundu laikā pieaugot par vairāk nekā 103%, vai nākamā $BOME?

Jaunākā Solana meme monēta DogWifCat ($DWIFC) tika izlaista trešdien, 20. martā, un tā jau pieaugusi par vairāk nekā 103% līdz 0,01307 ASV dolāriem, pieaugot neprātīgajai pirkšanai.

Papildus tam, ka Bitcoin sasniedz jaunus rekordus, lielālais stāsts kriptovalūtu jomā ir Solana blokķēdē. Pirmkārt, bija BONK un tad Dogwifhat, un pavisam nesen $SMOG, $BOME un $SLERF.

Memu monētas kopā demonstrē gan Solana blokķēdes robustumu, gan vērtību. 

Tagad ikviens kriptovalūtu pasaulē zin par Wif-hat rifu un tā pavairošanas variantiem. DogWifCat dara lietas nedaudz savādāk nekā pārējās memu monētas, atsakoties no cepures un tā vietā pievienojot “kaķi”. Tam ir noteikts tonis, kas ir ļoti svarīgs memu monētu pasaulē, kuras pamatā ir viralitāte.

$DWIFC jau ir sasniedzis tirgus kapitalizāciju vairāk nekā 13 miljonu ASV dolāru apmērā un tirdzniecības apjoms kopš vakardienas atklāšanas 23 miljonu ASV dolāru apmērā.

“Vaļi” atzinīgi vērtē faktu, ka likviditāte pašlaik ir 4,89 miljoni ASV dolāru, kas nozīmē, ka ir pietiekami daudz līdzekļu, lai atvieglotu lielus darījumus.

DogWifCat kopējais žetonu piedāvājums ir 1 miljards, un DWIFC žetonu adrese ir: 

wifhHP4nsNmhXJx9Rrq9NFiYShUTFAreM5LKHso5qXK

DogWifCat pavisam īsā laikā ir uzkrājusi 3 960 žetonu turētājus, saskaņā ar Dextools datiem.

Vai “vaļi” no $BONK, $MYRO, $BOME un $SLERF pievēršas $DWIFC?

$DWIFC var iegādāties Jupiter vai Raydium decentralizētajās biržās, apmainot, izmantojot Solana žetonu vai uz Solana balstītu žetonu. Pašreizējais tirgus posms varētu būt piemērots brīdis, lai gūtu peļņu no dažiem citiem Solana žetoniem, piemēram, $BONK, $MYRO, $BOME un $SLERF, pārvērst daļu no šīs peļņas par $DWIFC.

foto: Publicitātes foto

Kā teikts DWIFC tīmekļa vietnē: “Daudz monētu, tādu memu, pievienojot kaķi. DogWifCat = tik ieguldījums.” Citiem vārdiem sakot, ar šo suņu un kaķu savienojumu var nopelnīt daudz naudas.

Protams, ir grūti precīzi pateikt, kuras memu monētas būs tās, kas nodoršinās lielu atdevi, bet iekšējās zināšanas lieciena, ka šajā monētā uzkrājas viedo “vaļu” nauda, tāpēc, iespējams, ir vērts investēt šajā žetonā.

$DWIFC nav nekas cits kā “vienkāršs suns un kaķis, kas ir viens otram piestiprināts, vai otrādi”, taču tieši tā vienkāršā pretstatu vienotība ļoti līdzinās tam, kas padarīs šo žetonu par nākamo memu monētu, kas eksplodēs.

DogWifCat ir nākamais SLERF

Pastāv visas iespējas, ka šī gudri nosauktā monēta varētu aptvert laikmetu tādā veidā, kā $SLERF, kuras tirgus vērtība ir nedaudz vairāk kā 300 miljoni ASV dolāru.

Nav iespējams pateikt, kur cena varētu nonākt pirmajā tirdzniecības dienā, jo memu monētas turpina iekarot tirgu. Memu monētas $SLERF apbrīnojamā cenas veiktspēja, ko nepamatoti palīdzēja izstrādātājs, nosūtot iepriekšpārdošanas žetonus uz sadedzināšanas adresi, bija visjaunākā memu monētu trakuma pazīme, līdz parādījās DogWifHat.

Tirdzniecības apjoms $SLERF monētai šīs nedēļas sākumā bija rekordliels 2,7 miljardu dolāru apmērā, pārsniedzot apjomu visā Ethereum ekosistēmā.

Solana pagājušajā gadā tika norakstīta kā “Sam monēta”, jo tā piesaistīja investīcijas no uzņēmumiem, kas saistīti ar FTX biržas dibinātāju Semu Bankmanu-Frīdu.

Tomēr lietas ir risinājušās nedaudz savādāk - uzņēmumi, kas iegādājās grūtībās nonākušos aktīvus, sūdzas, ka FTX kreditori mēģina izstāties no iepriekšējiem līgumiem pārdodot savus FTX kontus un žetonus, piemēram, Solana.

$SLERF cena varētu nedaudz samazināties, ņemot vērā nenoteiktību, kas apņem izstrādātājus. Pēdējo 24 stundu laikā cena ir samazinājusies par gandrīz 20%.

Taču tirgus dalībniekiem var piedot, ka viņi uztraucas, ka anonīmais $S:ERF izstrādātājs varētu pieļaut postošākas kodēšans kļūdas.

foto: Publicitātes foto

Iespējams, ka $SLERF cena tikai atvelk elpu, taču risks, ka monētā tiks ieguldīts vairāk naudas, ja ir tāda iespēja kā $WDIFC, pacietīgi gaidot jūsu uzmanību. Tas padara ideālu laiku, lai $DWIFC ieņemtu vietu starp populārākajām memu monētām, un šai monētai nav nepieciešama cepure, lai apvienotu vēl 2000% un vairāk ieguvumu, ko tā jau reģistrē turētājiem.

Tas varētu būt “tikai suns ar kaķi”, taču varētu būt arī labākais kriptovalūtu darījums, kurā šodien variet ieguldīt. Buļļu tirgus tikais sākas, un  memu monētas ir priekšplānā. Memu monētas, īpaši Solana varianti, ir ļoti pieejamas. 

Tie, kas samierinās ar īstermiņa peļņu, ko sniedz ātra nauda, varētu vēlēties pārskatīt šo stratēģiju un izvēleties DogWifCat memu monētu, kas varētu eksplodēt.