foto: Publicitātes foto
Top 3 altkoini, kas varētu pārvērst 10$ ieguldījumu 1000$
Bizness un ekonomika
2024. gada 20. marts, 14:00

Top 3 altkoini, kas varētu pārvērst 10$ ieguldījumu 1000$

Reklāmas projekts

Kriptovalūtu tirgum virzoties uz augšu, 3 altkoini ir izpelnījušies uzmanību, kas varētu pārvērst 10 dolāru ieguldījumu 1000 dolāros šajā nedēļā.

Web3 tirgū vēsturiski ir dominējušas kriptovalūtas ar augstu tirgus ierobežojumu, piemēram, Bitcoin (BTC) un Ethereum (ETH), kurām ir liels dominēšanas līmenis. 

Tomēr ir arī mazāk zināmas, zemas kapitalizācijas kriptovalūtas, kas sāk piesaistīt ievērojamu uzmanību no investoriem, kuri vēlas atrast nākamo kriptovalūtu, kas ievērojami palielināsies.

Ar šo jauno kriptovalūtu klasi pastāv liels maksimālais atdeves potenciāls, kas daudzus tirgotājus var novest pie kārtīga portfeļa diversifikācijas. 

Šobrīd galvenā uzmanība tiek pievērtsa Top 3 altkoiniem, kas varētu sniegt 100x lielāku peļņu un tie ir Green Bitcoin (GBTC), Dogecoin20 (DOGE20) un Smog (SMOG). Šie altkoini ir zemas tirgus kapitalizācijas un varētu nodrošināt ievērojamu peļnu investoriem.

Green Bitcoin 2 nedēļu laikā piesaista vairāk nekā 6 miljonus ASV dolāru

Jaunā kriptovalūtu iepriekšpārdošana, Green Bitcoin ($GBTC), piesaista lielu investoru uzmanību pirms nākamā BTC samazināšanas uz pusi notikuma, kas notiks aprīlī, un daudzi investori tagad investē šajā jaunajā kriptovalūtā.

Green Bitcoin strādā, lai ieviestu inovācijas, izmantojot jaunu produktu: Bitcoin prognožu tirgi ir pastiprināti ar ideju sākt ekoloģiski apzinātu revolūciju 2024. gada “vēršu skrējienā”.

Green Bitcoin patiesais ieguvums izceļas ar savu unikālo vērtības piedāvājumu un mazāku tirgus ierobežojumu, kas liecina par sprādzienbīstamu izaugsmes potenciālu salīdzinājumā ar tādiem triljonu dolāru tirgus ierobežojumiem kā Bitcoin.

foto: Publicitātes foto

Par veiksmīgām prognozēm Bitcoin prognožu spēlē investori tiks atalgoti ar dāsnām atlīdzībām.

Uz ERC-20 arhitektūras veidotais Green Bitcoin izmanto milzīgos emisiju ietaupījumus, ko nodrošina Ethereum 2.0 Proof-of-Stake blokķēde, lai samazinātu Bitcoin oglekļa emisijas par 10 000 reizēm. 

Tomēr projekta centrs ir GBTC dinamiskais “iesaldēšanas” modelis, kas aicina dalībniekus iesaistīties ikdienas prognožu tirgos par lielu atlīdzību. 

Lai piedalītos, spēlētāji veic prognozes par BTC cenu kustību, sniedzot iespēju spēlētājiem nopelnīt balvas un bonusus, kas ir daļa no inovatīvā Predict-to-Earn mehānisma.

Raugoties uz priekšu, Green Bitcoin ceļvedis ir izstrādāts, lai nodoršinātu efektīvu un aizraujošu izplatīšanu.

Green Bitcoin iezīmē kursu uz nākotni, kurā ekoloģiski apzināti kriptovalūtu ieguldījumi plaukst gan investoriem, gan videi.

Dogecoin20 piedāvā pretinflācijas mehānismu un videi draudzīgu “iesaldēšanu”

Dogecoin20 ir uz Ethereum balstīta alternatīva oriģinālajai gangsteru memu monētai Dogecoin, kas lepojas ar uzlabotu tokenomiku un lietderību.

Iekapsulējot memu enerģiju, kas padarīja Dogecoin par ikonisku disidentu pret TradiFi, Dogecoin20 modernizē modeli ar progresīvām inovācijām.

Projekta centrs ir Stake-to-Earn, aicinot tirgus dalībniekus nopelnīt pasīvas atlīdzības, bloķējot savus $DOGE20 žetonus projekta “iesaldēšanas” līgumā.

Pašlaik investori var iegūt 250% APY, taču tas ar laiku samazināsies, jo tiks “iesaldēti” vairāk žetonu.

Šis “iesaldēšanas” mehānisms atalgos kopienu atbalstot Dogecoin20 ilgtermiņa potenciālu. Tomēr tas varētu arī veicināt pieprasījumu ar savu dāsno APY.

Vēl viena izteikta priekšrocība ir ierobežotā piegāde. Dogecoin20 rīcībā ir ierobežots 140 miljardu žetonu daudzums. Tas palīdz nodoršināt ilgtermiņa cenu stabilitāti un novērš vērtības samazināšanās risku.

Žetons jau pirmajā iepriekšpārdošanas dienā piesaistīja vairāk nekā 500 000 ASV dolāru, un līdz šim ir piesaistīti vairāk nekā 3 miljoni ASV dolāru. Pašlaik $DOGE20 žetonu var iegādāties par 0,000201 ASV dolāriem.

Smog varētu pieaugt līdz pat 1000x

Smog kriptovalūta ir Solana blokķēdē veidota memu monēta, kas ievērojami kāpusi augšup un sniegusi iespaidīgu atdevi.

Pagājušajā nedēļā SOL cenu kāpuma ietekmē Somg cena 24 stundu laikā pieauga par vairāk nekā 50%. Pašlaik Smog tirdzniecības cena aptuveni ir 0,1768 ASV dolāri.

Smog tirgus ierobežojums pašlaik ir nedaudz vairāk par 137 miljoniem ASV dolāru.

Analītiķi prognozē, ka žetons turpmākajās nedēļās turpinās augšupvērstu virzību, un Džeikoba Berija Smog cenu prognoze par līdz pat 1000 reizēm lielāku potenciālo atdevi norāda uz iespēju, ka memu monēta varētu sasniegt 1 miljarda ASV dolāru tirgus kapitalizāciju.

foto: Publicitātes foto

Galu galā tā gaidāmais vērienīgais airdrop pasākums radīs tikai lielāku pieprasījumu. Smog sola “lielāko airdrop Solanas vēsturē”, kura mērķis ir apbalvot vairāk nekā 10 000 žetonu īpašniekus. Lai piedalītos Smog airdrop akcijā, investoriem vienkārši jāreģistrējas vietnē Zealy un jāizpilda ikdienas uzdevumi, lai nopelnītu vairāk airdrop punktus un saņemtu lielākas balvas.

Ieinteresētie pircēji tagad var iegādāties Smog ar ETH ierobežotu laiku ar 10% atlaidi. Tas viņiem palīdz “iesaldēt” savus krājumus, lai nopelnītu 42%, vienlaikus vācot airdrop punktus.

Secinājumi

Green Bitcoin, Dogecoin20 un Smog izceļas kā populārākie altkoinu ieguldījumi 2024. gadā. Ar pareiziem tirgus apstākļiem un nepārtrauktu atīstību šīs kriptovalūtas varētu pārvērst 10 ASV dolāru ieguldījumu par 1000 ASV dolāriem, piedāvājot retu iespēju lieliskai izaugsmei digitālās kriptovalūtas telpā.