Bitcoin vērtība varētu sasniegt $ 1 miljonu līdz 2028. gadam
Bizness un ekonomika
2024. gada 15. marts, 16:22

Bitcoin vērtība varētu sasniegt $ 1 miljonu līdz 2028. gadam

Jauns.lv

Bitcoin vērtība varētu sasniegt 1 miljonu ASV dolāru līdz 2028. gadam, bet tirgū parādās altkoini ar lielu potenciālu, kā Green Bitcoin.

Bitcoin vērtība varētu sasniegt 1 miljonu ASV dolāru līdz 2028. gadam, pateicoties Ķīnas vadītajam pieaugumam.

Kriptovalūtu pasaulē, kur katras svārstības izraisa intrigas un spekulācijas, Herberts Sims, arī saukts par “Bitcoin Cilvēks”, piedāvā unikālu skatījumu uz neseno pieaugumu un tā potenciālajām sekām.

Sarunā ar Cointelegraph Sims uzsvēra, “Šobrīd ir tā, ka ķīnieši patiesībā jooprojām gatavojas. Viņi vēl pat īsti nav ienākuši kriptovalūtu tirgū.”

Viņa atziņas apstrīdēja normas un liecināja par sarežģītu dinamiku, kas veido globālo kriptovalūtu ainavu.

Kā Ķīna var palīdzēt Bitcoin uzplaukumam?

Sims atklāja, ka iepriekšējos trīs “vēršu skrējienus|” pārsvarā virzīja Ķīnas tirgi, pretēji Rietumos izplatītajam uzskatām. Viņš apgalvoja, “Pēdējos trīs “vēršu skrējienus” vadīja Ķīnas tirgi, nevis amerikāņi. Viņi vēlējās, lai viņi būtu tie, bet patiesībā tas bija no Ķīnas.”

2018. gadā Sims vadīšana Huobi dzimtajā kriptovalūtu projektā Huobi žetonā (HT) nodoršināja viņam ķīniešu sekotāju pieaugumu. Žetona straujie panākumi, 13 sekunžu laikā piesaistot 400 miljonus, paaugstināja Sima kā “Bitcoin Cilvēka” reputāciju Ķīnā.

Pārdomājot šo periodu, Sims atzīmēja: “Un tāpēc mans vārds kā “Bitcoin cilvēks” kļuva ļoti populārs Ķīnā.”

Nesen apstiprinot Bitcoin ETF, Sims ir pielāgojis savas prognozes, tagad paredzt, ka Bitcoin līdz 2028. gadam varētu sasniegt miljons dolāru atzīmi.

Uzrunājot tos, kuri pašlaik atrodas panikas režīmā, Sims piedāvā pidāvā piesardzības vārdus, “Tāpēc tiem, kas šobrīd panikā pārdod, vēlu viņiem veiksmi, jo, kad notiks “vēršu skrējiens”, par ko es prognozēju 148 000 ASV dolāru, viņi visi paliks aiz muguras.”

Sima labvēlīgās perspektīvas attiecībā uz Bitcoin izriet no viņa pārliecības par Ķīnas potenciālu vadīt nākamo “vēršu skrējienu”. Konkrēti, skaitlim 148 ir kultūras nozīme ķīniešu tradicijās, kas simbolizē “labklājības mūžu”.

Neskatoties uz savu drosmīgo prognozi, Sims saglabā izsvērtu pieeju, dodot priekšroku piesardzībai.

Lai gan viņš pauž pārliecību par Bitcoin potenciālu sasniegt septiņu skaitļus, viņa pragmatiskā pieeja uzsver viņa vienprātīgo skatījumu uz tirgus dinamiku.

Tirgū ir daudz iespēju, jo daudziem altkoiniem ir ievērojams potenciāls.

Viens no tiem ir jauns ar Bitcoin saistīts iepriekšpārdošanas projekts - Green Bitcoin. Projekts nesen tika uzsākts, un tas jau ir piesaistījis vairāk nekā 4 miljonus ASV dolāru, kas ilustrē milzīgu sabiedrības atbalstu.

Jaunā Predict-to-Earn kriptovalūta Green Bitcoin

Kā Bitcoin alternatīva ar “iesaldēšanu” un raksturīgu lietderību, Green Bitcoin ir bijis ļoti pieprasīts kopš tā iepriekšpārdošanas uzsākšanas.

Papildus nelokāmajai sabiedrības interesei projektu atbalsta arī eksperti analītiķi.

“Tam ir kaut kas saistīts ar patiešām strīdīgu problēmu kriptovalūtu nozarē, “ sacīja YouTuber Decentralized News, uzsverot tā ieguvumus videi.

Tikmēr Džeikbos Burijs to nodēvēja par “altkoinu dārgakmeni” un domā, ka pēc palaišanas kriptovalūtu biržās $GBTC varētu pieaugt 10x.

Green Bitcoin piedāvā videi draudzīgāku Bitcoin alternatīvu, uzsākot darbu Ethereum un piesaistot “iesaldēšanu”, nevis ieguvi.

Ievērojami plašsaziņas līdzekļi ir kritizējuši Bitcoin ieguvi par tās izšķērdīgo un nevajadzīgo enerģijas patēriņu.

Tādējādi Green Bitcoin ir labi uztverts plašsaziņas līdzekļos un parādīts tādās populārākajās vietnēs kā Cointelegraph, BeInCrypto un CoinGape.

Līdzās videi draudzīgumam Green Bitcoin lietošanas gadījumi ir arī pievērsuši uzmanību.

Projekts lepojas ar predict-to-earn mehānismu, aizinot lietotājus uzminēt, vai Bitcoin cena nākamajā dienā pieaugs vai kritīsies apmaiņā pret $GBTC atlīdzību. Lai piedalītos, investoriem ir “jāiesaldē” $GBTC žetoni, tādējādi veicinot žetonu pieprasījumu.

“Iesladētāji” var iegūt 118% APY, taču tas samazināsies, pieaugot “iesaldēšanas” kopumam.

Tikmēr Green Bitcoin iepriekšpārdošanas cena pieaugs visas kampaņas laikā, vēl vairāk stimulējot agrīnos investorus.