foto: Publicitātes foto
Kā iegādāties Green Bitcoin ($GBTC) 2024. gadā
Bizness un ekonomika
2024. gada 5. marts, 12:10

Kā iegādāties Green Bitcoin ($GBTC) 2024. gadā

Reklāmas projekts

Vēl viena Bitcoin alternatīva, kuras prognozes ir daudzsološas. Uzzini vairāk par Green Bitcoin, kā arī, kā iegādāties $GBTC žetonus jau tagad!

Bitcoin ir viena no lielākajām un pieprasītākajām kriptovalūtām, lai arī tā tagad tirgojas par vairāk nekā 66 000 ASV dolāriem. Gaidāmā samazināšanās uz pusi, kas notiks 2024. gada aprīlī ir piesaistījusi vēl vairāk investoru uzmanību. 

Kā arī, tā rezultātā tiek prognozēts, ka Bitcoin alternatīvas nākamjos mēnešos veiks labus rezultātus, jo investori steidzas dažādot savus Bitcoin portfeļus ar dažādām BTC alternatīvām. Viena no Bitcoin alternatīvām, kas nesen uzsāka savu iepriekšpārdošanu ir Green Bitcoin ($GBTC) - zaļā Bitcoin versija, kas izmanto gamified “iesaldēšanas” modeli, lai atalgotu investorus.

Green Bitcoin ļauj investoriem gūt labumu no Bitcoin, neieguldot energoietilpīgajā oriģinālajā monētā. Projekts ir novietots ļoti labi kopā ar citiem Bitcoin atvasinājumiem.

Tālāk mēs apskatīsim kas ir Green Bitcoin, funkcijas un kā iegādāties Green Bitcoin.

Kas ir Green Bitcoin

Green Bitcoin ir Bitcoin atvasinājums, kas izveidots uz Ethereum blokķēdes, kas ļauj investoriem gūt labumu no Bitcoin ieguvumiem, vienlaikus ieguldot ilgtspējīgā kriptovalūtu projektā.

Green Bitcoin izmanto novatorisku spēļu “iesaldēšanas” modeli, kas atalgos investorus ar pasīviem ienākumiem par žetonu “iesaldēšanu”. Kriptovalūtas modelis nodrošinās, ka visi investori var saņemt atdevi no sākotnējā ieguldījuma, kas veicinās ilgtermiņa turēšanu.

Investori, kuri bloķēs savus žetonus varēs piedalīties iknedēļas izaicinājumos, lai palielinātu atlīdzības. Izaicinājumi tiks rīkto tiešraidē, kas pievienos projektam satraukumu un veicinās plaukstošu investoru kopienu.

Green Bitcoin mērķis ir nodrošināt investoriem ilgtspējīgu Bitcoin alternatīvu, kas varētu dot līdzīgu atdevi. Tiek prognozēts, ka Bitcoin alternatīvas varētu sasniegt augstus rezultātus līdz ar gaidāmo Bitcoin samazināšanu uz pusi, kas padara Green Bitcoin par daudzsološu projektu.

Green Bitcoin ceļvedis

Green Bitcoin ir spēcīgs ceļvedis, kas atbalsta ilgtermiņa dalību projektā un laika gaitā veicinās izaugsmi un paplašināšanos.

Green Bitcoin ceļvedim ir četri posmi. Ceļveža pirmajā posmā tiek uzsākta Green Bitcoin iepriekšpārdošana, ar kuras palīdzību $GBTC žetonus var iegādāties ar atlaidi. Iepriekšpārdošana radīs spēcīgu pamatu projekta nākotnei.

foto: Publicitātes foto

Otrajā ceļveža posmā tiks uzsākta Bitcoin cenu minēšanas spēle. Investori varēs “iesaldēt” savus $GBTC žetonus, lai viņi varētu piedalīties spēlē, lai iegūtu atlīdzības.

Trešajā posmā $GBTC žetoni tiks palaisti DEX. daļa no kopējā žetonu piedāvājuma tiks bloķēti šajā posmā, lai saglabātu likviditāti un nodoršinātu netraucētu tirdzniecību.

Un pēdējā, ceturtajā posmā galvenā uzmanība tiks pievērsta kopienas veidošanai un līdzdalības veicināšanai. Investori varēs piedalīties iknedēļas spēlēs, lai nopelnītu pasīvās atlīdzības.

Green bitcoin tokenomika

$GBTC ir ERC-20 žetons, kas ir veidots Ethereum blokķēdes tīklā. Kopējais žetonu piedāvājums ir 21 miljons, un piedāvājums tiks sadalīta iepriekšpārdošanai, “iesaldēšanas” balvām, mārketingā, biržas sarakstiem un kopienas atlīdzībām. 

Iepriekšpārdošanai ir novirzīti 50% no kopējā žetonu piedāvājuma, “iesaldēšanas” balvām - 20%, mārketingam - 12,5%, biržas sarakstiem - 7,5% un kopienas atlīdzībām - 10%.

foto: Publicitātes foto

Green Bitcoin iepriekšpārdošana

Green Bitcoin žetonu iepriekšpārdošana sniedz investoriem iespēju iegādāties $GBTC žetonus ar atlaidi. Iepriekšpārdošanas mērķis ir izveidot stabilu pamatu projektam un maksimāli palielināt atdevi agrīnajiem investoriem.

$GBTC žetonu cena pieaugs katrā iepriekšpārdošanas posmā. Tas nozīmē, ka jo agrāk jūs ieguldīsiet, jo lielāka būs jūsu iespējamā peļņa.

Pēc iegādes iepriekšpārdošanā ir iespējams uzreiz “iesaldēt” $GBTC žetonus, lai maksimāli izmantotu dāsno APY. Tas ir labs veids, kā izmantot zemās žetonu cenas priekšrocības un sākt pelnīt pasīvos ienākumus.

Kā iegādāties Green Bitcoin 2024. gadā 

Pirms investēt jaunās kriptovalūtās, noteikti veiciet savu izpēti par projektu un tā komandu. Ir svarīgi arī izprast riskus, kas saistīti ar investīcijām iepriekšpārdošanā. Lai gan Green Bitcoin ir piesaistījis pozitīvas cenu prognozes, nav garantijas, ka pēc iepriekšpārdošanas beigām žetoni pieaugs vērtībā. Ieguldiet tikai to naudu, ko varat atļauties zaudēt.

1. Solis - papildiniet savu kriptovalūtu maku ar ETH

Ja jums vēl nav kriptovalūtu maka, tad jums būs jāizveido Ethereum kriptovalūtas maks, lai varētu iegādāties $GBTC žetonus iepriekšpārdošanā.

Kad esat izveidojis kriptovalūtu maku, pirmais solis $GBTC žetonu iegādei ir finansēt savu maku ar ETH. Daži maku nodrošinātāji ļauj jums iegādāties kriptovalūtas tieši, izmantojot maku. Vai arī varat iegādāties kādā no kriptovalūtu biržām un pārsūtīt žetonus uz savu maku.

Ņemiet vērā, ka būs arī jāsedz $GBTC žetonu iegādes maksa, tāpēc iegādājaties pietiekami daudz ETH.

2. Solis - savienojiet savu maku ar Green Bitcoin iepriekšpārdošanu

Tālāk jums būs jāsavieno savs maks ar Green Bitcoin iepriekšpārdošanu, noklikšķinot uz “savienot maku” un pēc tam izvēloties pareizo maka nodrošinātāju. Pēc tam jums tiks lūgts apstiprināt savienojumu, ierakstot maka paroli.

foto: Publicitātes foto

3. Solis - samainiet ETH pret GBTC

Kad būsiet savienojis savu maku ar iepriekšpārdošanu, varēsiet no sava maka samainīt ETH pret GBTC. 

Sekojiet tālāk norādītajai informācijai, un atlasiet cik daudz ETH vēlaties apmainīt pret GBTC žetoniem. Atceraties savā makā atstāt pietiekami daudz ETH, lai segtu darījumu maksas.

$GBTC žetonus ir arī iespējams iegādāties ar USDT, BNB vai debetkarti. 

4. Solis - pieprasiet žetonus pēc iepriekšpārdošanas

Jūs varēsiet pieprasīt savus $GBTC žetonus pēc iepriekšpārdošanas beigām. Lai pieprasītu žetonus, dodieties uz oficiālo Green Bitcoin vietni, savienojiet savu maku un noklikšķiniet “pieprasīt”. Lai pieprasītu savus žetonus, ir jāizmanto tas pats kriptovalūtas maks ar kuru iegādājāties žetonus.

Kad būsiet pieprasījis savus žetonus, varēsiet tirgoties biržās vai “iesaldēt” žetonus, lai saņemtu pasīvās balvas.