foto: Publicitātes foto
Forum Cinemas' prezentēs 'Pepsi' zāli - lielāko kinozāli Baltijā
Forum Cinemas' prezentēs 'Pepsi' zāli - lielāko kinozāli Baltijā.
Bizness un ekonomika
2024. gada 14. februāris, 19:04

Forum Cinemas' prezentēs 'Pepsi' zāli - lielāko kinozāli Baltijā

Jauns.lv

Latvijas populārākais kinoteātris Forum Cinemas un vadošais kolas dzērienu un pārtikas produktu ražotājs Pepsi uzsāk sadarbību. Tās ietvaros tiek pilnveidots kinoteātra piedāvājumu un modernizēts tā iekārtojums un aprīkojums.

 

Forum Cinemas darbības trešās desmitgades sākums iezīmējas ar jaunām pārmaiņām, ko raksturo divu nozaru līderu, Forum Cinemas un Pepsi, kopējas darbības uzsākšana, par mērķiem uzstādot izcilību, inovāciju un atbildību pret klientu. Forum Cinemas un Pepsi sadarbības ietvaros uzsākti dažādi projekti, lai gādātu par lielisku pieredzi ikkatrā kino apmeklējumā.

Pateicoties tiem, kinoteātrī tiek nodrošināta vēl pilnīgāka Premium kvalitātes kino atmosfēra, moderns un jaunākajām tehnoloģijām atbilstošs aprīkojums, kas ļaus ikvienam ērti izmantot dažādus kinoteātra piedāvātos pakalpojumus gan skatoties filmas, gan iepērkoties kinoteātra kafejnīcā "PopHouse".

Kā kopējas darbības centrālais notikums jāuzsver kinozāles PEPSI prezentācija, kas notiks 15. februārī plkst. 19:00 PEPSI pirmizrādē jaunākajai “Marvel” supervaroņu franšīzes filmai “Tīklmadāma” – galvenajās lomā Dakota Džonsone un Sidnija Svīnija.

Pasākuma ietvaros skatītājus gaida pārsteigumi, aizraujoša balvu izspēle un informatīvi izklaidējošs ievads filmas pasaulē. 

PEPSI auditorija, kas līdz šim bijusi pazīstama ar nosaukumu ISENSE, ir kinoteātra Forum Cinemas lielākā kinozāle ar 602 vietu ietilpību un iespēju skatīties seansus ne vien ērtās eko sēdvietās zālē, bet arī komfortablos dīvāniņos balkonā ar lielisku redzamību, padarot to par lielāko kinozāli Baltijā pēc sēdvietu skaita.

foto: Publicitātes foto
PEPSI auditorija, kas līdz šim bijusi pazīstama ar nosaukumu ISENSE, ir kinoteātra Forum Cinemas lielākā kinozāle ar 602 vietu ietilpību.

Tā ir aprīkota ar Baltijas reģionā jaudīgākajiem 4K lāzerprojektoriem, izcilo Dolby ATMOS skaņas sistēmu, kā arī lielformāta ekrānu, kas ir viens no lielākajiem Ziemeļeiropas reģionā, nodrošinot ikvienam apmeklētājam augstākās klases aprīkojuma piedāvāto lielisko filmu skatīšanas pieredzi. 

“Esam gandarīti par uzsākto jauno ceļu kopā ar Pepsi – sadarbības partneri, ar kuru mūs vieno kopīgs mērķis būt savas nozares līderiem un stiprināt šo pozīciju, pastāvīgi pilnveidojot sniegto pakalpojumu. Kopā ar Pepsi esam investējuši resursus dažādos projektos, lai ikvienam Forum Cinemas kļūtu par pirmo izvēli brīvā laika pavadīšanai. Tādējādi mēs nodrošinām augstākā līmeņa un visērtāko pieredzi gan ļaujot vērot filmas labākajā kvalitātē Baltijas lielākajā kinozālē PEPSI, gan arī papildinot piedāvājumu un modernizējot aprīkojumu kafejnīcā “PopHouse”. Ar pozitīvu skatu nākotnē skatāmies uz tālākām attīstības iespējām,” sadarbību komentē Forum Cinemas direktors Kristjans Kongo. 

“Pepsi kā uzņēmums tiecas pretī īstām vērtībām un sadarbībai, lai piedāvātu klientiem inovatīvus augstas kvalitātes produktus. Vienmēr ejam uz augstākajiem mērķiem, tāpēc sadarbība ar Latvijas lielāko kinoteātri Forum Cinemas ir secīgs nākamais solis mūsu darbībā. Ticam, ka tas būs ieguvums gan klientiem, kas iecienījuši Pepsi, gan arī Forum Cinemas,” stāsta Kaspars Jaunbērziņš, SIA “Cido Grupa” HoReCa vadītājs.

Kinoteātris Forum Cinemas, kas 2023. gadā atzīmēja 20 gadu jubileju, savas darbības gaitā tiecas piedāvāt klientiem visaizraujošākos kino piedzīvojumus augstākajā līmenī. Nepārtraukta attīstība ir viena no uzņēmuma galvenajām vērtībām, piedāvājot modernāko aprīkojumu, lai skatītos filmas uz augstākās izšķirtspējas ekrāniem, baudot izcilākās kvalitātes skaņas sistēmu, kā arī nodrošinot apmeklētājiem labāko klientu servisu, dodoties gūt jaunas kino pieredzes. Kinoteātris lepojas ar plaša spektra repertuāru, kurā iekļautas jaunākās un klasiskās kinolentes, operas tiešraides, teātris, balets un koncertfilmas. 

PepsiCo oficiālais izplatītājs Latvijā ir Cido Grupa, kas savukārt pieder starptautiskajai uzņēmumu grupai Royal Unibrew. Pepsi zīmols, kuru raksturo augsta kvalitāte un izcila garša, par savu mērķi ir uzstādījis piedāvāt klientiem produktus, ar kuriem iespējams lepoties. Uzņēmuma mērķtiecība kļūt ilgtspējīgiem un sociāli atbildīgiem saskan ar Forum Cinemas virzību pretī attīstībai, abiem uzņēmumiem vienojoties misijā piedāvāt augstākā līmeņa pakalpojumu un sniedzot klientiem vislabāko piedāvājumu.