Auto un tehnoloģijas
2023. gada 21. novembris, 15:48

Auto ziņas: ziema klāt! Kā pareizi piemeklēt logu slotiņas un visu pārējo

Auto ziņas

Jauns.lv

Ziema kļūdas nepiedos Ziema nepiedod kļūdas. Logu slotiņas, kvēlsveces, aizdedzes sveces, autospuldzes šie un vēl daudzi citi auto svarīgie piederumi un detaļas ir īpaši svarīgi ziemā.

Kā pareizi piemeklēt autospuldzes, logu slotiņas un visu pārējo, ko ražo Bosch šoreiz iepazīstinās Bosch pārstāvja KG Knutsson pārdošanas vadītājs Artūrs Škutāns.

Bosch ir viens no lielākajiem vējstikla slotiņu ražotājiem pasaulē. KGK noliktavā redzamais krājums ir tikai daļa piedāvājuma. Norādījumi par automašīnas modeli parasti atrodami uz iepakojuma. Labu redzamību diennakts tumšajā laikā nodrošina pareizi piemeklētas autospuldzes.

Tā, piemēram, Bosch GIGALIGHT sērijas spuldzes dod pat par 120 % spēcīgāku apgaismojumu nekā standarta spuldzes. Toties pēdējām ir ilgāks kalpošanas laiks - vismaz gads 6 - 9 mēnešu vietā. KG Knutsson piedāvā kā Bosch aizdedzes sveces, tā kvēlsveces dīzeļdzinējiem. Autovadītāji bieži nezina, cik bieži nepieciešams mainīt aizdedzes sveces. Parasti tie ir 40 000 - 60 000 km. KG Knutsson iesaka nomaiņu uzticēt profesionāļiem autoservisā. Autoservisa palīdzība, visticamāk, būs nepieciešama arī tad, ja automašīna ilgosies pēc kāda no Bosch rezerves daļu sadaļā atrodamajiem izstrādājumiem.