Austiņu funkcijas, bez kurām mūsu dzīve vairs nebūtu iedomājama
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 23. novembris, 09:45

Austiņu funkcijas, bez kurām mūsu dzīve vairs nebūtu iedomājama

Reklāmas projekts

Šobrīd austiņas ir kļuvušas par teju neatņemamu ikdienas sabiedroto, un to inovatīvās funkcijas lietotājiem sniedz vēl nebijušu mobilitātes brīvību. Neatkarīgi no mūsu atrašanās vietas – rosīgas ielas dunā, sabiedriskajā transportā vai vējainā piekrastē – tās spēj nodrošināt nemainīgi kvalitatīvu klausīšanās pieredzi un valkāšanas komfortu, individuāli pielāgojoties katra cilvēka vajadzībām.

Skaņa, kas nepieviļ

“Šodienas aizņemtajam cilvēkam vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīga savienojamība, ko nodrošina jaunākās paaudzes tehnoloģijas. Pateicoties unikālām skaņas uzlabošanas funkcijām, ko nodrošina mūsdienu austiņas, pievienoties darba sapulcei vai sazvanīties ar tuvajiem cilvēkiem tagad iespējams no jebkuras vietas un jebkurā diennakts laikā. Piemēram, jaunās Huawei Freebuds Pro 3 bezvadu austiņas ir aprīkotas ar trīskāršo adaptīvo ekvalaizera algoritmu, nodrošinot augstvērtīgu un kristāldzidru skaņas kvalitāti. Algoritms spēj pielāgot skaļuma līmeni katra cilvēka ausu struktūrai un austiņu valkāšanas apstākļiem, nodrošinot visaptverošu lietotāja dzirdes optimizāciju reāllaikā,” stāsta tehnoloģiju eksperts Mikus Tillers.

Komforts visas dienas garumā

Jaunā laikmeta darba stils nereti paredz piedalīties laikietilpīgās virtuālajās sapulcēs, tāpēc lietotāji meklē austiņas, kuras spēj ilgstoši nodrošināt nēsāšanas ērtumu. Kā skaidro Huawei produktu apmācību vadītājs Mikus Tillers, mūsdienu austiņu uzgaļi tagad tiek izgatavoti no ādai draudzīga silikona materiāla, lai nodrošinātu drošību un komfortu ikdienas valkāšanai. Tāpat tiek izstrādāts plašāks austiņu uzgaļu klāsts, kura izmēri piemēroti lielākam lietotāju skaitam. Tas nozīmē, ka tehnoloģijas kļūst arvien pieejamākas un ienāk arvien vairāk cilvēku dzīvēs uz palikšanu.

Atbalsts, uz kuru var paļauties

“Ņemot vērā, cik bieži savā ikdienā izmantojam dažādas tehnoloģijas, nereti tieši visnepiemerotākajos brīžos nākas saņemt  paziņojumu, ka akumulatoram nepieciešama uzlāde. Tieši tāpēc arvien vairāk tehnoloģiju izstrādātāju meklē risinājumus, kā pagarināt ierīču akumulatora darbības laiku, lai ilgāk nodrošinātu nepārtrauktu un kvalitatīvu lietošanas pieredzi,” norāda M. Tillers. Arī Huawei pievērsis īpašu uzmanību ierīces darbības laika pagarināšanai – ar ieslēgtu trokšņu slāpēšanas funkciju jaunās Freebuds Pro 3 austiņas lietotāji var izmantot līdz 4,5 stundām, bet, izslēdzot to, līdz pat 6,5 stundām. Savukārt kopā ar uzlādes korpusu tās spēj nodrošināt attiecīgi līdz pat 22 vai 31 stundas ilgu darbības laiku. Papildu ērtību sniedz arī žestu vadība, kas ātri un ērti ļau vadīt ierīci bez viedtālruņa palīdzības. Turklāt Huawei FreeBuds Pro 3 ir ūdens un putekļu izturīgas, tāpēc tās ir īpaši piemērotas bezrūpīgai lietošanai, arī dodoties dabā un izbaudot aktīvo atpūtu.

Tēmas