foto: Publicitātes foto
Huawei produktu prezentācijas pasākums Barselonā
Publicitātes foto.
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 17. septembris, 07:17

Huawei produktu prezentācijas pasākums Barselonā

Jauns.lv

Šonedēļ tehnoloģiju uzņēmums Huawei ar svinīgu atklāšanu Barselonā prezentēja virkni viedierīču jaunumu, kas drīzumā nonāks pie patērētājiem. To vidū ir arī Watch GT 4 – jaunākais papildinājums populārajai viedpulksteņu sērijai, FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS austiņas, stilīgās un ērtās Huawei Eyewear II viedās brilles, uzņēmuma pirmais zelta viedpulkstenis Huawei Watch Ultimate Gold Edition, kā arī jaunpienācēji Huawei MatePad planšetdatori ar PaperMatte uzlabojumiem. Produktu klāsta papildinājumi izstrādāti uzņēmuma "Fashion Forward" virzītās vīzijas ietvaros, kas atspoguļo Huawei vēlmi attīstīt dizaina, tehnoloģiju un inovāciju saderību viedierīcēs.

Jaunumu debija prezentācijas pasākumā

  • Huawei Watch GT 4 viedpulksteņi 46 mm un 41 mm izmērā ir Watch GT flagmaņu sērijas jaunākā paaudze, kas sevi piesaka ar uzlabotām dizaina un jaudīgām veselības un fitnesa funkcijām, piemēram, aktivitāšu gredzeniem, pilnīgi jaunu lietotni Stay Fit un modernizētu GNSS jeb satelīta izsekošanu, nodrošinot ar mākslīgo intelektu darbināmu precizitāti veselības mērījumu noteikšanā. Kaut gan sperts drosmīgs solis uz priekšu no klasiskā GT sērijas dizaina, vienlaikus saglabāta arī priekšgājēju modernā ģeometriskā estētika. 
  • Savukārt Huawei Watch Ultimate Gold Edition ir uzņēmuma pirmais zelta viedpulkstenis, sevī iemiesojot tehnoloģiju un dizaina inovāciju virsotni Huawei valkājamo ierīču vidū. Tam ir zelta apmale un zelta kronis ar 3D trapecveida rakstiem, kā arī titāna siksniņa ar regulējamu tauriņa aizdari, piešķirot unikālu, taču neuzkrītošu vizuālo izskatu. 
  • Prezentēto jaunumu vidū izcēlās arī Huawei FreeBuds Pro 3 austiņas – tās ir līdzsvarotas dizaina estētikas un augstākās klases audio tehnoloģiju apvienojums, kas sniegs autentisku skaņas kvalitāti un uzlabos vispārējo audio pieredzi, sniedzot kāroto pat visprasīgākajiem tehnoloģiju lietotājiem. 
  • Visbeidzot, pasākuma laikā uzņēmums iepazīstināja ar pavisam jaunajām Huawei Eyewear II brillēm, kas nodrošina līdz detaļām pārdomātu dizainu savienojumā ar vadošajiem audio tehnoloģiju risinājumiem, kā arī Huawei PaperMatte planšetdatoriem, kuri lietotājiem sniegs neatkārtojamu, papīra ekrānam līdzīgu pieredzi.

Šo ierīču ienākšana tirgū iemieso Huawei "Fashion Forward" vīziju, virzot zīmolu uz priekšu inovāciju jomā un piedāvājot tehnoloģiju palīgu, kas sniedz lietotājiem atbalstu ikkatrā ikdienas solī.

Huawei veidierīces saņem pasaules zvaigžņu atzinību 

Starptautiski atzīta modes un fitnesa ikona Pamela Reifa (Pamela Reif) un Olimpisko spēļu, pasaules un Eiropas zelta medaļu ieguvējs sers Mo Farahs (Sir Mo Farah) konferencē uzstājās kā Huawei jaunieceltie produktu vēstnieki valkājamo ierīču jomā. Abas ikonas savā ikdienā izmanto Huawei valkājamās ierīces, priekšroku dodot Huawei Watch GT 4 un Huawei Watch Ultimate sērijai, lai paaugstinātu savu treniņu efektivitāti un labāk izprastu savu veselības stāvokli, vienlaikus sekojot līdzi jaunākajām modes tendencēm.