foto: Publicitātes foto
Strādājam, sportojam un guļam ar "Huawei" jauno viedpulksteni "GT 4"
Kā dienas gaišajā, tā tumšajā laikā tas ir ērts - faktiski uztverams kā feins aksesuārs, kurš ārēji komplimentē jūsu tēlu, bet iekšēji - darbojas kā motivēts personīgais asistents, kura galvenais mērķis ir jūsu labsajūta.
Auto un tehnoloģijas
2023. gada 18. septembris, 06:00

Strādājam, sportojam un guļam ar "Huawei" jauno viedpulksteni "GT 4"

Reklāmas projekts

Jau labu laiku dzīvojam pasaulē, kurā tālruņi un rokaspulksteņi ir iemācījušies sarunāties savā starpā, jeb kļuvuši viedi. Turklāt lielie ražotāji teju ik gadu nāk klajā ar ierīcēm, kuras ir gudrākas un spējīgākas nekā iepriekšējās.

Ķīnas tehnoliģiju gigants "Huawei" nu ir darījis pieejamu savu jaunāko viedpulksteni "GT 4". Tas pieejams divās versijās - 46mm un 41mm ar atšķirībām dizainā.

Vizuāli "GT 4" ir elegants un izsmalcināts pulkstenis. Tas, bez šaubām uzrunās, tos, kuriem aktīva ir kā darba ikdiena, tā atpūta.

Minētā 46mm versija ir ar astoņstūru formas dizainu un liecina par izturīgu laikrādi, kuru nav jābaidās ņemt līdzi visgarākajos pārgājienos.

Savukārt 41mm versija izceļas ar eleganci un smalkām detaļām.

Kopumā "Huawei" jaunie pulksteņi piedāvā arī daudz jēgpilnāku sporta un veselības aktivitāšu apkopošanu un analizēšanu.

"Huawei" jaunais viedpulkstenis "GT 4"

Kā dienas gaišajā, tā tumšajā laikā tas ir ērts - faktiski uztverams kā feins aksesuārs, kurš ārēji komplimentē jūsu tēlu, ...

gallery icon

Kas tur iekšā tikšķ?

46mm versija trijos dažādos apakšdizainos dažādām gaumēm - melnā, zaļā un pelēkā krāsā.

Tikmēr 41mm versijai ir trīs apakšdizaini - baltā, viegli zeltainā un divu toņu krāsā. Veidojot "GT 4" dizainu, ir meklēti dabai draudzīgi risinājumi.

Piemēram 46mm versijas zaļās krāsas pulksteņa siksniņu veido 70% pārstrādāta neilona un 30% pārstrādātu plastmasas iepakojumu.

Šī viedpulksteņu sērija lepojas arī ar modernizētu "TruSeen™ 5.5+ sistēmu un globālās satelītu navigācijas sistēmas (GNSS) funkcionalitāti, kas ļauj vēl precīzāk sekot līdzi savām fiziskajām aktivitātēm, ikdienas gaitām un veselībai.

Iespaidīga ir "GT 4" pulksteņu bateriju veiktspēja. 46mm versija spēj darboties līdz pat 14 dienas no uzlādes, bet 41mm versija - septiņas dienas.

Pulksteņi arī piedāvā bezvadu uzlādes iespēju.

Tos turklāt var viegli sapārot arī ar citiem viedtālruņiem ārpus "Huawei" klāsta, konkrēti - tiem, kuros darbojas "Android 6.0 un iOS 9.0 vai jaunākas operētājssitēmas.

"GT 4" 46mm versija aprīkota ar 1, 43 collu AMOLED ekrānu (326 PPI), savukārt 41mm versija ir aprīkota ar 1, 32 collu AMOLED ekrānu (352 PPI).

Abām versijām ir 466x466 izšķirtspēja - kopumā ļoti precīzs, skaidrs un pārskatāms attēls, kura kvalitāte vēl ne tik senā pagātnē nebija pieejama pat tālruņos.

Displejs, protams, procentuāli ir diezgan liela daļa no viedpulksteņa dizaina. Labā ziņa - iestatījumos to var izmainīt un pielāgot pēc sirds patikas.

Personīgais asistents par sakarīgu cenu

Jauns.lv bija iespēja kādu laiku padzīvot ar vienu no 41mm versijas "Huawei GT 4" viedpulksteņiem.

Jāsaka, ka cilvēkam, kurš ikdienā nav pieradis funkcionēt ar viedpulksteni uz rokas, šī, droši vien ir bijusi spilgtāka pieredze, nekā tā būs kādam, kurš ar šīm tehnoloģijām ir labi pazīstams.

Tik un tā - "GT 4" plašais funkciju klāsts nevar nepārsteigt. Tam ir apbrīnojama spēja ļoti detalizēti sekot līdzi būtiskajam, ko jums cenšas pavēstīt ķermenis.

Ir pieejams arī ērts un viegli pārskatāms menstruālā cikla kalendārs, pulkstenis vērtē un palīdz arī tikt pie labāka, kvalitatīvāka miega, monitorējot jūsu paradumus un atgādinot, ka jāpieturās pie veselībai labvēlīgiem ikdienas ritmiem.

Jāteic, ka ikdienā šī ir varena pieredze - zināt, ka bez maksas kāds cītīgi seko līdzi smalkākajiem tava ķermeņa signāliem un piedāvā datos (!!!) balstītas idejas, kā uzlabot pašsajūtu un veselību.

Visādi citādi "GT 4" dizains padara tā nēsāšanu teju nejūtamu. Viedpulkstenis uz jūsu rokas par sevi atgādina vien tad, kad jums ir nepieciešams.

Kā dienas gaišajā, tā tumšajā laikā tas ir ērts - faktiski uztverams kā feins aksesuārs, kurš ārēji komplimentē jūsu tēlu, bet iekšēji - darbojas kā motivēts personīgais asistents, kura galvenais mērķis ir jūsu labsajūta.

Tirdzniecībā tas ir pieejams no 14. septembra, sākuma cena - 249 eiro.