foto: Mārtiņš Ziders
"BMW R18" triumfē “Latvijas Gada motocikla 2021” izstādē “Motosezona 21”
Izstādes uzvarētājs "BMW R 18" First edition.
Bizness un ekonomika
2021. gada 31. augusts, 16:55

"BMW R18" triumfē “Latvijas Gada motocikla 2021” izstādē “Motosezona 21”

Jauns.lv

Lai apzinātu un veicinātu Latvijas motopasaules aktivitātes, informētu klientus un pievērstu uzmanību motociklam kā transporta, atpūtas, sporta un izklaides objektam, tika rīkots pasākums „Latvijas Gada Motocikls 2021”, kas notika septīto reizi, portālu Jauns.lv informēja rīkotāji.

Interesenti no 1. maija līdz 1. jūlija varēja iesaistīties pasākum mājaslapā, kā arī "Facebook" un "Twitter" kontos. Apbalvošanas ceremonija norisinājās tirdzniecības centrā “Mols”, kur ceļojošo balvu, ko darinājis juveliermākslinieks Oļegs Auzers, “Latvijas Gada motociklu 2021” tika izvēlēts "Ducati Streetfighter V4 S".  

“Latvijas Gada motocikla 2021” izstāde “Motosezona 21”

Ekspozīcijas ietvaros apmeklētājiem bija iespēja izteikt savu viedokli par jaunumiem un atsevišķiem motociklu modeļiem. Aizklātā balsojumā tika noskaidrota arō apmeklētāju simpātija, ...

gallery icon

No 16. augusta līdz 31. augustam, lai papildinātu sezonas motociklu tirdzniecības atspoguļojumu "Mola" telpās tika izveidota arī “Motosezonas 21” motojaunumu izstāde.

Ekspozīcijas ietvaros apmeklētājiem bija iespēja izteikt savu viedokli par jaunumiem un atsevišķiem motociklu modeļiem. Aizklātā balsojumā tika noskaidrota arī apmeklētāju simpātija, par ko kļuva "BMW R18".

"Latvijas Gada motocikls 2021" apbalvošanas pasākums

Konkurss „Latvijas Gada motocikls 2021” šogad norisinājās jau septīto reizi, taču pērn konkurss nenorisinājās Covid-19 pandēmijas ierobežojumu dēļ. Pasākums ir ...

gallery icon

Tirdzniecības centra "Mols" mārketinga menedžere Marina Kozlova bija gandarīta par notikušo izstādi: “Esam patiesi priecīgi, ka šogad mums ir izdevies sarīkot šo izstādi, kurā var redzēt patiešām daudzveidīgus moto spēkratus! Sveicam laureātu un turpinām baudīt motosezonu!”

Tikmēr Izstādes organizators no “Latvijas Gada motocikls 2021” puses Arnis Blodons bija apmierināts, ka, spītējot pandēmijai, izstāde varēja notikt: “Tā kā pavasarī šāda izstādes iespēja nebija dažādu ierobežojumu dēļ, tad, lai arī konkurss “Latvijas Gada motocikls 2021” ir noslēdzies ar "Ducati Streetfighter V4 S" nomināciju, vēlējāmies parādīt šī gada daļējo motopasaules tirdzniecības spektru ārpus konkursa norisēm. Un , lai būtu intriga, veikt apmeklētāju balsojumu."

"Latvijas gada motocikls 2021" kandidāti

"Latvijas gada motocikls 2021" kandidāti.

gallery icon

Balsojuma balvas autors ir “Meža” Māris Martinsons, kā arī "1. Motoskola" Uģa Spēlmaņa personā piešķir apmācības kursu kādam no izlozes dalībniekiem.

Latvijas gada motocikls žūrija vērtē jaunākos motociklus

Latvijas gada motocikls žūrija vērtē 2021. gada jaunākos motociklus.

gallery icon

2021. gada izstādes balsojuma t/c “Mols” “Motosezona 21” nominanti:

1. "Triumph Trident 660"
2. "Triumph Scrambler 1200 XE"
3. "Triumph Rocket 3 R"
4. "KTM 890 Adventure R"
5. "Indian Scout"
6.  "BMW R 18" First edition
7. "FB Mondial Flat Track 125CC"
8. "DUCATI  StreetFighter V4"
9. "Cake Kalk"
10. "Lambretta V 125 Special"