Dienas bilde: par ko domājis ražotājs, pārdodot produktu ar šādu etiķeti?
Produkta aprakstā teikts, ka tas izmantojams sieviešu slimību – miomu, mastopātijas, olnīcu cistu ārstniecībā.
Bizness un ekonomika
2015. gada 27. novembris, 06:22

Dienas bilde: par ko domājis ražotājs, pārdodot produktu ar šādu etiķeti?

Jauns.lv

Kāds acīgs rīdzinieks, tirdzniecības centra „Spice” veikalā „Rimi” ievērojis iepriekš nesastaptu produktu – zemestauku sulu. Latvijā ražotais uztura bagātinātājs viņa uzmanību pievērsis ar interesantu un visnotaļ spēcīgu simboliku uz etiķetes.

„Neko tādu nesaskatījām!”

Norādot uz etiķetes centrā salīdzinoši viegli saskatāmo fallam līdzīgo sēņu kompozīciju, aculiecinieks feisbukā raksta, ka šāds produkts tūristu acīs pavisam noteikti iegūs suvenīra vērtību, taču zemestauku sulas tirgotāji tikmēr apgalvo, ka ir diezgan pārsteigti par konstatēto. „Ko tik tie cilvēki neievēro! Mēs gan neko tādu nesaskatījām un šādu apgalvojumu dzirdam pirmo reizi,” taisnojas Ekoloģiskā produkta izplatītāja SIA „iGreen” pārstāve.

Viņa informē, ka zemestauki ir lielisks uztura bagātinātājs, kurš satur fitoestrogēnus – vielas, kas mūsu organismā aizvieto hormonus. Zemestauku preprarātus bieži izmantojot sieviešu slimību – miomu, mastopātijas, olnīcu cistu ārstniecībā, turklāt, tie varot palīdzēt arī nieru, gastrītu, kuņģa čūlu, kā arī prostatas iekaisumu gadījumos.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook