Izdots jaunā gada kalendārs ar skaistajām "airBaltic" darbiniecēm. FOTO
Fotogrāfijas ar "airBaltic" darbiniecēm tika uzņemtas Rīgas lidostā un to autore ir profesionālā fotogrāfe Aiga Rēdmane.
Bizness un ekonomika
2015. gada 10. decembris, 11:27

Izdots jaunā gada kalendārs ar skaistajām "airBaltic" darbiniecēm. FOTO

Jauns.lv

Nacionālā aviokompānija "airBaltic" šī gada decembrī izdevusi jauno 2016.gada kalendāru, kura visās 12 mēnešu fotogrāfijās ir redzamas "airBaltic" darbinieces.

Šajā kalendārā radošā komanda mēģināja panākt Baltijas ziemeļniecisko noskaņu, kurā dominē atturīga un rezervēta nostāja, taču tajā pašā laikā elegance un smalkums, kas īpaši izceļas uz industriālās vides fona.

Fotogrāfijas ar airBaltic darbiniecēm tika uzņemtas Rīgas lidostā un to autore ir profesionālā fotogrāfe Aiga Rēdmane. Stila jautājumos konsultēja Anita Altmane, taču grimu un matu sakārtojumu veidoja Aija Ūdentiņa un Kristīna Saviča.

Atbalstot Latvijas dizainerus, kalendāra modeles tika ietērptas tādu pašmāju slavenu zīmolu apģērbos kā "Amoralle", "RedSalt", "Dace Bahmann", "Cinnamons" un "Eletto".

Jauno "airBaltic" kalendāru 2016. gadam var iegādāties "airBaltic" biļešu kasēs Rīgas lidostā vai norādītajā mājas lapā .

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, "airBaltic" piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Regīna Zommere / Publicitātes foto