Līvu akvaparka izpilddirektore: "Mēs to "Jaunā viļņa" trūkumu īpaši nejūtam"
"Līvu akvaparks" šogad būtiski nejuta "Jaunā viļņa" trūkumu, sacīja uzņēmuma pārstāve Lasmane.
Bizness un ekonomika
2015. gada 14. decembris, 10:23

Līvu akvaparka izpilddirektore: "Mēs to "Jaunā viļņa" trūkumu īpaši nejūtam"

Jauns.lv

Viena no lielākajiem Baltijas reģiona ūdens un izklaides atrakciju kompleksa "Līvu akvaparks" īpašnieks "Akvaparks" šogad būtiski nav izjutis starptautiskā jauno populārās mūzikas izpildītāju konkursa "Jaunā viļņa" trūkumu, sacīja kompānijas izpilddirektore Velta Lasmane.

"Mēs to ["Jaunā viļņa" trūkumu] īpaši nejūtam," sacīja Lasmane. Vienlaikus viņa klāstīja, lai arī Krievijas tūristu skaita samazinājumu ir aizstājis citu valstu tūristu skaita pieaugums, negatīvi ir tas, ka "Jauno vilini" apmeklēja ļoti pirktspējīga tūristu daļa, kuru Jūrmalā kļuvis mazāk. Līdz ar to esot mainījušies "Līvu akvaparka" apmeklētāju paradumi - tie brauc biežāk, bet vienā uzturēšanās reizē pavada īsāku laiku nekā Krievijas tūristi, kuri uz "Līvu akvaparku" brauca retāk, bet vienā reizē tur uzturējās ilgāk un līdz ar to pirka dārgākas ieejas biļetes.

Lasmane arī pauda, ka, tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gada, uzņēmums cer uz nelielu apmeklētāju skaita pieaugumu.

"Akvaparks" pērn strādāja ar 4,332 miljonu eiro apgrozījumu un 603,3 tūkstošu eiro peļņu. Savukārt šogad uzņēmuma apgrozījums ir saglabājies aptuveni iepriekšējā gada līmenī.

BNS/Foto: Andrejs Baburovs/LETA