foto: Publicitātes foto
"Lido" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais "Amber Beverage Group" loģistikas vadītājs
Rems Razums.
Bizness un ekonomika
2019. gada 3. maijs, 12:46

"Lido" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais "Amber Beverage Group" loģistikas vadītājs

Jauns.lv / LETA

Ēdināšanas uzņēmumā AS "Lido" valdes priekšsēdētāja amatā iecelts līdzšinējais loģistikas nodrošinātāja un mazumtirgotāja "Amber Beverage Group" loģistikas vadītājs Rems Razums, informēja "Lido" mārketinga un komunikācijas projektu vadītāja Inese Blaune.

Pēc viņas sacītā, valdei pievienojies arī finansists Rasmuss Pētersons. Valdē darbu turpina Solvita Treilande un Bernhards Maļinovskis.

Blaune skaidroja, ka Razums amatā nomainījis līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Māri Blumbergu, kurš uzņēmumu vadīja kopš 2017.gada aprīļa. Blaune piebilda, Blumbergs valdes priekšsēdētāja amatu atstāja pēc paša izvēles.

Viņa atzīmēja, ka jaunais valdes priekšsēdētājs līdz šim strādājis vairākos vadošos un stratēģiski nozīmīgos amatos - tādos uzņēmumos kā SIA "Linstow Center Management", SIA "Narvesen Baltija", "Europark Latvia" un citos. Pirms stāšanās jaunajā amatā Razums bijis "Amber Beverage Group" un SIA "Bravo" vadības komandā.

Savukārt Pētersons pirms stāšanās "Lido" valdes locekļa amatā ir vadījis bankas "Luminor Latvia" Restrukturizācijas departamentu, un finanšu jomā strādā jau vairāk nekā 10 gadu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Lido" grupas apgrozījums 2017.gadā bija 50,933 miljoni eiro, savukārt grupas peļņa bija 1,07 miljoni eiro.

"Lido" grupā ietilpst 13 ēdināšanas vietas un trīs veikali Rīgā, trīs "Lido" Tallinā, divi restorāni "Kirsons" un ražotne Berlīnē, kā arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja Rīgā. Uzņēmums dibināts 1991.gadā. Tā pamatkapitāls ir 992 427 eiro.