foto: Ekrānuzņēmums
Lattelecom sāk klientiem piedāvāt arī pakalpojumu ar 4G internetu
Auto un tehnoloģijas
2018. gada 21. marts, 13:28

Lattelecom sāk klientiem piedāvāt arī pakalpojumu ar 4G internetu

Karlīna Timofejeva

No šīs nedēļas Lattelecom sāk saviem klientiem piedāvāt 4G interneta pakalpojumu, pēc iespējas plašākam Latvijas iedzīvotāju lokam sniedzot iespēju ērtāk lietot Lattelecom pakalpojumus – internetu komplektā ar modernāko televīziju – Shortcut. Pakalpojums ieviests sadarbībā ar vienu no vadošajiem mobilo sakaru operatoriem Tele2.

“4G internets ir atbilde uz Lattelecom klientu lūgumiem. Alternatīvais komplekts: 4G internets un lietotne Shortcut ir iespēja visiem klientiem ērtāk – vienotā pakalpojumā – piedāvāt Lattelecom televīzijas priekšrocības, arī vietās, kur tehnoloģisku un ekonomisku iemeslu dēļ nav iespējams ierīkot optisko vai DSL interneta pieslēgumu,” stāsta  Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis. “Prognozējams, ka pakalpojumu visvairāk novērtēs jauno piepilsētu ciematu iedzīvotāji, līdzšinējie Virszemes TV klienti, kas vēlas izmantot jaunākās paaudzes TV funkcionalitāti, un arī citi, kas vēlējās pieslēgt Lattelecom internetu, bet līdz šim tas nebija iespējams.”

Lietotnes Shortcut funkcionalitāte, līdzīgi kā Lattelecom Interaktīvās TV iespējas, tiek nepārtraukti papildināta, un jau tuvākajā laikā Shortcut lietotāji lielajos – TV – ekrānos varēs izbaudīt arī to, ka starp vairāk nekā 50 kanāliem pieejams All Media Baltic piedāvājums: LNT, TV3, 3+, TV6 un Kanāls 2. Papildus tam pieejams arī TV arhīvs, ieraksta iespējas, filmu, seriālu un bērnu animācijas filmas, kā arī īpašs piedāvājums ar jaunāko filmu izlasi tikko no kinoteātriem.

Lattelecom 4G pakalpojumu piedāvā sadarbībā ar vadošo mobilo sakaru operatoru Tele2, un tas būs pieejams teju 99% Latvijas iedzīvotājiem – visur, kur Tele2 nodrošina mobilā tīkla pārklājumu. 4G interneta pieslēguma priekšrocības ir tās, ka tas ir mobils interneta pieslēgums un pieejams visur, kur vien ir pieejams Tele2 pārklājums. Tagad ar vienu pieslēgumu kvalitatīvu filmu un seriālu pakalpojumu varēs baudīt gan uz TV ekrāna, gan planšetē, gan viedtālrunī mājās, laukos, vasarnīcā vai pat pludmalē, ja vien to ļauj interneta pieslēguma kvalitāte.

Jaunais komplekts 4G internets un lietotne Shortcut mēnesī maksās 21,97 EUR, savukārt tikai 4G internets bez apjoma ierobežojama LV teritorijā maksās 15,97 EUR mēnesī, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. Klientiem  bez maksas pieejams arī maršrutētājs, ar kuru TV pakalpojumu uz TV ekrāna skatīties ir visērtāk. Klientiem būs iespēja arī izvēlēties pakalpojumu bez ilgtermiņa līguma saistībām par 19,99 EUR mēnesī.

Pirms slēgt līgumu klientam ir iespējas 7 dienas izmēģināt pakalpojumu un maršrutētāja ierīci bez maksas, novērtējot, vai viņa dzīves vietā ir piemērots interneta signāls, lai izmantotu, piemēram, lietotni Shortcut. Ar precīzu Tele2 mobilā interneta pārklājuma interaktīvo karti var iepazīties mājas lapā: https://maps.kartes.lv/clients/simplymap/tele2/?lattelecom.