"Lattelecom" samazina savu interneta pakalpojumu klāstu
No vairāk kā 30 pakalpojumiem turpmāk būs jāizvēlas no trim.
Bizness un ekonomika
2016. gada 14. aprīlis, 09:58

"Lattelecom" samazina savu interneta pakalpojumu klāstu

Jauns.lv

Latvijas elektronisko sakaru sniedzējs "Lattelecom" veic pakalpojumu klāsta vienkāršošanu, un līdzšinējo vairāk nekā 30 dažādu interneta pakalpojumu vietā turpmāk piedāvās trīs, pastāstīja "Lattelecom" Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zanda Šadre.

Viņa sacīja, ka turpmāk klientiem tiks piedāvāts "Starta internets", "Pamata internets" un "Premium internets".

"Galvenais mērķis ir klientiem piedāvāt tādu internetu, kas arī pēc viena un pieciem gadiem spēs apmierināt viņu nemainīgi augošās vajadzības pēc lielāka datu apmēra. Pēdējo gadu statistika liecina, ka "Lattelecom" interneta tīklā datu pārraide pieaug vidēji 1,2 reizes gadā, kas saistīts arī ar datu patēriņa pieaugumu," skaidroja Šadre.

Pēc viņas teiktā, Elektronisko sakaru likums un "Lattelecom" līgums par elektronisko sakaru pakalpojumiem noteikumi nosaka, ka "Lattelecom" var izdarīt grozījumus līgumā, tajā skaitā grozīt pakalpojuma cenu, ne vēlāk kā mēnesi iepriekš par grozījumiem brīdinot abonentu.

Ja klientam pakalpojuma abonēšanas grozījumi nav pieņemami, viena mēneša laikā no paziņojuma izsūtīšanas brīža klients var pieteikt izmaiņas pakalpojumos, aizpildot veidlapu pašapkalpošanās portālā "mans.lattelecom.lv" sadaļā "Saziņa", rakstot epastu uz lattelecom@lattelecom.lv vai zvanot uz klientu apkalpošanas tālruni 177.

Vienlaikus Šadre neatklāja, cik daudz klientu ir izvēlējušies pieteikt izmaiņas pakalpojumos, tostarp lauzt līgumu. "Informācija par klientiem satur komercnoslēpumu, tāpēc nevaram to izpaust," teica Šadre.

"Lattelecom" piedāvā integrētus elektronisko sakaru un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus, nodrošina datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. "TeliaSonera" koncernam patlaban pastarpināti pieder 49% "Lattelecom" daļu, bet Latvijas valstij - 51%.

BNS/Foto: Evija Trifanova/LETA

Tēmas