foto: LETA
Ar aicinājumu strādāt jebkur, Rīgas ielās iziet biroju darbinieki
Pagalmā pie laikmetīgās mākslas centra "kim?" notiek akcija "Strādā jebkur!", kuras mērķis ir popularizēt elastīgu darba stilu, skaidrot tā priekšrocības un elastīga darba organizēšanas principus.
Bizness un ekonomika
2017. gada 26. maijs, 16:03

Ar aicinājumu strādāt jebkur, Rīgas ielās iziet biroju darbinieki

LETA

Šodien Rīgā sesto gadu norisinās "Strādā jebkur!" diena, kuras mērķis ir popularizēt elastīgu darba stilu, skaidrot tā priekšrocības un elastīga darba organizēšanas principus, informēja organizatori.

Rīgā atzīmē "Strādā jebkur!" dienu

gallery icon

Šogad akcijas laikā tapa digitāla "pop-up" pilsēta, kurā pārstāvētas visdažādākās nozares - no IKT līdz valsts pārvaldei, izglītībai, mākslai un pat skaistumkopšanai. "Uznirstošā" pilsēta parādījās Sporta ielā 2.

"Mūsu mērķis ir parādīt, ka elastīgs darbs nav domāts tikai IT nozares pārstāvjiem. Izmantot šādas darba formas priekšrocības var gandrīz ikvienā nozarē un ikvienā profesijā. Tā ir mūsdienu darba vides tendence, ko arvien biežāk pieprasa paši darbinieki, tāpēc vēlamies ikvienu – gan darba devēju, gan darba ņēmēju iedrošināt uzzināt vairāk par elastīga darba iespējām un formām," sacīja "Microsoft Latvia" vadītāja Renāte Strazdiņa.

Tēmas