Klientu diena jaunajā Rīgas centra projektā "Felicity Apartments"!
Bizness un ekonomika
2016. gada 19. maijs, 08:00

Klientu diena jaunajā Rīgas centra projektā "Felicity Apartments"!

Jauns.lv

Projekta attīstītājs SIA «Domuss» ielūdz uz Klientu dienu premium klases dzīvokļu ēkā «Felicity Apartments». Klientu diena norisināsies sestdien, 21.maijā, no plkst. 10.00 līdz 16.00 E.Birznieka-Upīša ielā 13, Rīgā.

"Felicity Apartments" ir pirmā dzīvojamā ēka Baltijā, kurai piešķirts prestižais starptautiskais ilgtspējas sertifikāts BREEAM, kas apliecina nama energoefektivitāti un kvalitāti.

Projektā ir pieejami mūsdienu funkcionālajām prasībām atbilstoši dzīvokļi ar privātajiem dārziem un terasēm. Dzīvokļu plānojumi veidoti tā, lai jebkurā brīdī lielāku dzīvokli varētu sadalīt 2 mazākos un otrādi. Tādējādi šāds īpašums ir izdevīga izvēle gan dzīvošanai, gan investīcijai.

Iedzīvotāju ērtībai izbūvēta pazemes autostāvvieta ar sadzīves mantu glabātuvēm, slēgta velonovietne un bērnu ratiņtelpa, iekšpagalmā - inovatīvs bērnu rotaļu laukums.

Īpašais klientu dienas piedāvājums – rezervējot dzīvokli, garantēta 5% atlaide no dzīvokļa cenas! Dzīvokļu cena sākot no 82 000 EUR.

Klientu dienā varēs saņemt SWEDBANK un SEB bankas speciālistu konsultācijas par hipotekārā kredīta iespējām, kā arī izmantot īpašos banku piedāvājumus dzīvokļa iegādei.

Aicinām iepriekš rezervēt konkrētu laiku dzīvokļu apskatei, lai netraucēti izvēlētos sev piemērotāko dzīvokli un noskaidrotu tā iegādes nosacījumus.

"Felicity Apartments" pārdošanas vadītāji:

Oksana Kuļikova – Tālr. 28660033, epasts: oksana@nchriga.lv

Mārtiņš Uzkalns – Tālr. 29440033, epasts: martins@nchriga.lv

Tiekamies sestdien " Felicity Apartments " – laimīgai dzīvei pilsētas centrā!

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar Felicity Apartments / Publicitātes foto