foto: Twitter
Sociālajos tīklos naski apspriež satriecošu piedāvājumu: divlitrīgs alus bamslis par 16 centiem
Šāda atlaide ir kaut kas neticams - tas ir gluži vai par velti.
Bizness un ekonomika
2017. gada 26. aprīlis, 23:29

Sociālajos tīklos naski apspriež satriecošu piedāvājumu: divlitrīgs alus bamslis par 16 centiem

Kasjauns.lv

"Lētāk ir piedzerties nekā maizi nopirkt," par attēlu tviterī spriež žurnāliste Inga Gorbunova. Un "Maximas" piedāvājums tik tiešām ir iespaidīgs - divi litri alus izstrādājuma "Optima" par satriecoši zemu cenu - nieka 16 centiem.

"Optima līnija" gaišais divu litru alus PET iepakojumā veikala tīklā nocenots no 1,15 eiro līdz gluži neticamiem 16 centiem. Ko mēs vispār varam pārtikas veikalos nopirkt par 16 centiem? Varbūt sērkociņu kastīti.

Alus - ja drīkstam šo dzeramo dēvēt par alu - ir 4.2% stiprs. 

Šis attēls, nokļuvis sociālo tīklu ārēs, zibenīgi kļuva populārs. Vairāki cilvēki "Maxima" veikalos novērojuši ar divlitrenēm piekrautos ratus un šādu - tik neticamu - cenu zīmi pie tiem. 

Latvijas Televīzijas rīta ziņu moderatore Linda Krūmiņa uzskata, ka par "to būtu jāsoda". Tikmēr citi norāda, ka šādas vienas plastmasas pudeles utilizēšana izmaksājot daudz dārgāk par 16 centiem. Vēl kāds tvitera lietotājs norāda, ka tai sabiedrības grupai, kura pērk "Optima" alu, maize vai citas paēšanas iespējas jau vairs tāpat neinteresējot...

Taču, kā portālam Kasjauns.lv norādīja "Maxima" komunikācijas speciāliste Zane Udrase, šāda situācija bijusi novērojama tikai vienā no tīkla veikaliem.

Akcijā tirgoti produkti, kuriem drīz beigsies derīguma termiņš un tie esot šādi nocenoti.

"Pašlaik ir mainīta kārtība, kādā veikalos tiek noteiktas izpārdošanas cenas. Līdz ar to šādām situācijām nevajadzētu atkārtoties," pauda "Maxima" pārstāve, skaidrojot, ka nocenošanai nu esot noteikts limits.

Tēmas