foto: Cristian Mihaila / Alamy/ Vida Press
Prāmja pasažierus Baltijas jūrā pārsteidz svingeru ballīte
Kuģis devās kruīzā no Helsinkiem uz Stokholmu, un uz tā bija sapulcējusies arī prāva svingeru grupa.
Pasaulē
2024. gada 9. februāris, 05:54

Prāmja pasažierus Baltijas jūrā pārsteidz svingeru ballīte

Jauns.lv

Februāra pirmās nedēļas nogale izvērtusies ļoti jestra uz prāmja “Silja Symphony” Baltijas jūrā – gandrīz vai citu pasažieru acu priekšā sarīkota svingeru ballīte.

Somijas izdevums iltalehti.fi raksta, ka kuģis devās kruīzā no Helsinkiem uz Stokholmu, un uz tā bija sapulcējusies arī prāva svingeru grupa. Laiks gan tagad ir pārāk auksts, lai nodotos tādiem priekiem uz klāja, taču kajīšu durvis turētas vaļā, un pat salonā redzēti nepiedienīgi ģērbti vai pat kaili cilvēki.

Viņu izklaides šķita nepiemērotas citiem pasažieriem, it sevišķi ģimenēm ar bērniem. Pasažieri stāsta, ka svingerus varēja pazīt pēc sarkanajām aprocēm, pieticīgā apģērba un arī seksa rotaļlietām. Personāls gan licis viņiem aizvērt kajīšu durvis un uzvesties pieklājīgi.

“Tallink” pārstāvji skaidro, ka rēderejai nebija iepriekšējas informācijas par lielu grupu, kur nu vēl tās nodomiem – rezervācijas veiktas individuāli. Prāmu kompānija norāda, ka pareizāk būtu, ja svingeru grupa par savu klātbūtni būtu informējusi iepriekš, lai varētu informēt citus pasažierus, vai arī savai ballītei noīrētu visu kuģi.