Pasaulē
2024. gada 2. janvāris, 10:53

Berlīnē Jaungada nakts atkal trakulīga: šoreiz policijas auto pat notriec mafijas bosa meitu

Jauns.lv

Naktī uz 1. janvāri, kad trakulīgu svinību pārņemtajā Berlīnē joprojām šauts salūts, notikusi smaga avārija, kurā cietusi kāda 15 gadus veca meitene. Viņu notriekusi policijas automašīna. Tiesa, ir nianse — šīs meitenes paps ir īsts gangsteris.

Vācijas medijs "B. Z. Die Stimme Berlins" tikmēr ziņo, ka, saskaņā ar viņiem pieejamo informāciju, cietusī ir Vācijā labi zināmā libāniešu izcelsmes gangstera Isas Remmo meita. To vēsta arī medijs "Bild".

Negadījums noticis ap pulksten 00.15, kad vēl skanējuši salūta trokšņi, ielā, kurā atradusies ģimenes māja.

Pa ielu traukusies policijas "Mercedes-Benz" markas automašīna, kas, saskaņā ar policijas oficiālo paziņojumu sociālajos tīklos, notriekusi 15 gadus vecu meiteni, jo tā pēkšņi uzkāpusi uz brauktuves. Policija gan paziņojumā nemin vārdus un uzvārdus.

Saskaņā medija pausto, meitene ar smagām galvas un rumpja traumām nogādāta slimnīcā, sākta negadījuma izmeklēšana. Publiskajā policijas paziņojumā gan ir minēts, ka slimnīcā nonākusi arī pie stūres bijusī policiste.

Likumsargu paziņojumā teikts, ka kādā brīdī pēc negadījuma kāds vīrietis piegāja pie policijas transportlīdzekļa un vairākas reizes iesita pa seju policistei, kura vadīja automašīnu. Pēc tam viņš aizbēdzis "ar citu klātesošo cilvēku palīdzību".

Jau vēstīts, ka jaunais gads Berlīnē sagaidīts nekārtību un nemieru troksnī. Policija gadu mijā Berlīnē aizturējusi vairāk nekā 300 cilvēkus, kuri svinējuši būtiski traucējot mieru.

Kopumā gan tiek vēstīts, ka 2024. gads Vācijā sagaidīts mierīgāk, ja salīdzina ar pērn piedzīvoto. Ņemot vērā iepriekšējā gada pieredzi, ielās šoreiz Berlīnē patrulējuši 4500 policisti.