foto: Ekrānuzņēmums
"Vai gulta nav pārāk šaura?" Zelenskis parāda, kur un kā dzīvo
Volodimirs Zelenskis ar ukraiņu žurnālistu Dmitriju Komarovu.
Pasaulē
2023. gada 3. maijs, 13:40

"Vai gulta nav pārāk šaura?" Zelenskis parāda, kur un kā dzīvo

Jauns.lv

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis atzinis, ka prot šaut ar pistoli, tāpat viņš parādījis savu darba kabinetu, kas izveidots kā vesels dzīvojamais komplekss. To visu iespējams redzēt Ukrainas žurnālista Dmitrija Komarova specprojektā "Рік. За кадром. День президента" ("Gads. Aiz kadra. Prezidenta diena").

Video sižetā Ukrainas prezidents izrāda savu darba kabinetu, kas patiesībā ir vesels dzīvojamais komplekss.

"Te es arī dzīvoju. Šī ir mana galvenā vieta," uz gultu parāda Zelenskis. Žurnālists iebilst, ka daudziem cilvēkiem gulta, kurā guļ prezidents, varētu šķist pārāk šaura. Uz ko Zelenskis norausta plecus un saka: "Normāla gulta. Man pilnīgi pietiek. Teikšu godīgi - sāp mugura."

Tāpat Zelenskis ikdienā nodarbojas ar sportu. Viņš atklāj, ka apsardze nevēlas, ka prezidents dotos ārā uz ielas.

"Es dzirdēju, ka jums ir pistole," vēlāk intervijas laikā Zelenskim jautā Komarovs.

"Jā, man ir. Es protu šaut. Iedomājies - Ukrainas prezidents ir Krievijas iedzīvotāju gūstā? Es uzskatu, ka tas ir kauns," atbild Ukrainas prezidents.

Tāpat intervijā Zelenskis parāda Amerikas Kinoakadēmijas balvu "Oskars", kuru viesošanās laikā viņam uzdāvinājis aktieris Šons Penns.

"Teicu, ka atdošu viņam to atpakaļ, kad Ukraina būs uzvarējusi. Viņš piekrita apciemot, kad Ukraina uzvarēs," piebilda Zelenskis.  

Plašās intervijas video publicēts 28. aprīlī Komarova "YouTube" kanālā.

Zelenskis Briselē tiekas ar Eiropas Savienības līderiem, tostarp Kariņu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, kurš ceturtdien ieradies Briselē, lai pieprasītu vairāk ieroču Krievijas agresijas atvairīšanai, saņēmis siltu uzņemšanu no Eiropas ...

gallery icon

 

Zelenskis negaidīti ierodas Bahmutā

Neraugoties uz mēnešiem ilgām un smagām kaujām Bahmutas apkaimē, Ukrainas prezidents Volodimirs Zeļenskis apmeklēja frontes līniju Doņeckas apgabalā un apbalvoja ...

gallery icon

Karš Ukrainā: Zelenska foto izlase

Lai cilvēkiem visā pasaulē atgādinātu par Krievijas agresiju, Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis izmanto visas iespējas – dodas ārvalstu vizītēs, attālināti ...

gallery icon