foto: EPA/Scanpix
Dmitrija Medvedeva kārtējā inteliģences pērle: viņš ir izdomājis, kā atriebties “Netflix” un citiem
Krievijas Federācijas Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieka Dmitrija Medvedeva pēdējā laika izteikumos, pēc daudz domām, varētu būt vainīgs alkohols.
Pasaulē
2023. gada 25. marts, 23:29

Dmitrija Medvedeva kārtējā inteliģences pērle: viņš ir izdomājis, kā atriebties “Netflix” un citiem

Jauns.lv

Kādreizējais Krievijas prezidents un premjers, tagadējais Drošības padomes priekšsēdētāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs pēdējos mēnešos izcēlies ar ļoti savdabīgiem izteikumiem un arī šoreiz viņš spējis ieturēt uzsākto kursu jautājumā, ko darīt, ja reiz Krievija ir palikusi bez straumēšanas platformām.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā agresorvalstī arvien vairāk var izjust dažādas civilizētās pasaules noteiktās sankcijas. Viens no šādiem triecieniem Krievijas iedzīvotājiem ir dažādu straumēšanas platformu, tostarp “Netflix”, lēmumiem pamest Krievijas tirgu.

Dmitrijam Medvedevam ir risinājums, kā cīnīties ar pastāvošo problēmu. Viņš uzskata, ka situāciju var labot lejuplādējot un izplatot darbu pirātiskās kopijas.

Saulainais svētdienas rīts Sočos pie Putina un Medvedeva

Rīta treniņš, steika cepšana un sarunas pie kafijas - Krievijas prezidenta Vladimira Putina un premjera Medvedeva vasarīgās 30.augusta brokastis Soču ...

gallery icon

"Ziniet ko? Meklējiet pareizos pirātus un lejupielādējiet no viņiem," viņš sacīja intervijā Krievijas plašsaziņas līdzekļiem un “VKontakte” lietotājiem, komentējot, ka no tiešsaistes pakalpojumiem Krievijā pazudusi daļa, jo īpaši Rietumu mūzikas.

"Ja viņi ir aizgājuši no mums, visādi "netfliksi" un citi, tas nozīmē, ka mēs to visu lejupielādēsim un to visu izmantosim par brīvu. Un vēl to izkaisītu pa visu tīmekli, lai nodarītu viņiem maksimālu kaitējumu. Maksimālu kaitējumu, lai viņi bankrotētu!” uzskata eksprezidents un ekspremjers Medvedevs, mudinot tautiešus uz zagšanu.