Pasaulē
2022. gada 8. novembris, 16:35

VIDEO: separātists lūdz Kadirova kaujiniekiem beigt izvarot viņa dienesta biedrus - tādējādi vairojoties spriedze

Jauns.lv

Ziņas par to, ka Krievijas okupantu vienībās – īpaši pēc mobilizācijas – novērojama seksuālā vardarbība, nav jaunums. Cietēji problēmu mēģina risināt pat vēršoties pie Čečenijas galvas Ramzana Kadirova, kura bēdīgi slavenie kaujinieki lielākoties tiek vainoti pie dienesta biedru izvarošanas.

Kādā video, kurš cītīgi izplatīts sociālajos tīklos, redzams vīrietis ar aizsegtu seju, ģērbies Krievijas armijas formā līdzīgā apģērbā ar Georga lentu pie krūtīm.

Savā video vēstījumā Ramzanam Kadirovam viņš saka: “Mēs visi esam par vienu lietu. Visi darām maksimālo, lai attīrītu mūsu dzimteni no fašistiem. Taču jūsu cilvēki, čečeni, atkārtoti tiek pieķerti, vardarbīgi seksuālās attiecībās ar Doņeckas un Luhanskas republiku kaujiniekiem. Ir daudz faktu, ka viņi izvaro mūsu karavīrus un tas ir ārpus jebkuriem rāmjiem.”

Ieskats elitārā franču kafejnīcā Čečenijā. Tās dibinātāja - Ramzana Kadirova meita

Ieskats elitārā franču kafejnīcā Čečenijā. Tās dibinātāja - Ramzana Kadirova meita

gallery icon

Turpinājumā maskētais vīrietis pauž nožēlu, ka šādos apstākļos starp karavīriem vairojas spriedze un konflikti.

Tādējādi arī tiekot traucēta nosprausto mērķu sasniegšana.

“Ramzan Ahmatovič, mēs neesam šaitani! Mums nav jāpacieš pazemojumi no čečeniem! Ja jūs tiešām vēlaties dot pienesumu mūsu cīņā par uzvaru, aicinu jūs pievērst uzmanību šai problemātikai!” pauž vīrietis formastērpā.