Krieviju satricina slepkavība: miljardiera dēliņš narkotiku ārprātā nogalina savu māti. FOTO. VIDEO
Pieczvaigžņu viesnīcā Kazaņā 19 gadus vecais Jegors zvērīgi nogalinājis savu māti, miljardiera Igora Sosina bijušo sievu. Attēlā: dēls kopā ar mammu – nekas neliecina par problēmām attiecībās.
Pasaulē
2015. gada 16. decembris, 14:50

Krieviju satricina slepkavība: miljardiera dēliņš narkotiku ārprātā nogalina savu māti. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

19 gadus vecais Jegors Sosins šobrīd ir arestēts uz aizdomu pamata par slepkavību Kazaņā, Krievijā. Jaunais cilvēks, visticamāk, kādu narkotiku iespaidā ar telefona lādētāja vadu nožņaudzis pats savu māti. Šī slepkavība satricinājusi Krieviju, jo Jegora tēvs ir visā valstī zināms uzņēmējs, būvniecības magnāts Igors Sosins.

Mirusī sieviete ir 44 gadus vecā Anastasija Novikova-Sosina. Viņas līķi ar asinīm notašķītā viesnīcas numuriņā atrada guļam gultā. Krievijas mediji publiskojuši video no nozieguma vietas.  Novikova-Sosina ir miljardiera Igora Sosina bijusī sieva, un abu kopīgais dēls Jegors bija biznesa zinību students Londonā. Viņa tēvam pieder īpašumi gan tur, gan dzimtenē un vēl daudzviet pasaulē.

Izmeklēšanas versija stāsta, ka Jegors savu māti noslepkavojis, būdams kādu līdz šim nenoskaidrotu narkotiku reibumā. Zīmīgi, ka mirusī māte uz Kazaņu savu dēlu veda tieši ar mērķi turienes klīnikā ārstēt Jegora atkarību no narkotikām. Jaunietis policijai pastāstījis, ka viņa māte likusi dzert kādus medikamentus, kas viņā izraisījušas nevaldāmas halucinācijas. „Pēc procedūrām klīnikā, vēlāk, jau esot viesnīcā, viņa man iedeva dažas kapsulas, un tad sāka notikt dīvainas lietas. Tās halucinācijas jūtu vēl tagad,” Jegora teikto policijai pārstāsta ārzemju mediji.

Sosini bija apmetušies pieczvaigžņu viesnīcā „Korstan Hotel”. Nopratinātie liecinieki stāsta, ka ilgāku laiku mātes un dēla numuriņā bijuši dzirdami traucējoši skaļi trokšņi un bļaušana. Visbeidzot tracis izcēlies tāds, ka tikusi izsaukta policija.

44 gadus veco Anastasiju atrada guļam asiņainos palagos vienā apakšveļā. Palagi bija asinīs, bet sievietei ap kaklu cieši apvīts telefona barotāja vads. Policisti arestēja Jegoru Sosinu, kurš bijis neadekvātā apziņas stāvoklī.

Sosinu pāris savu laulību šķīruši jau pirms laba laika. Miljardieris Igors Sosins dzīvo pamīšus Londonā un ASV un ir precējies vēlreiz. Zināms, ka turīgais uzņēmējs šogad no Šāronas Stounas nopircis viņas kleitu kolekciju, ko uzdāvinājis sievai. Jegoram ir arī māsa Taisija.

Viesnīcas videokameru nofilmētais: Arestētais Jegors: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no video

Tēmas