Maskavas briesmone mazās Nastjas galvu nogrieza, kamēr bērns gulēja. FOTO. VIDEO
Mirušās meitenītes māte nervu sabrukumā tika nogādāta slimnīcā. Nastjas aukle atrodas apcietinājumā, un policija apstiprina: viņa bija narkotiku reibumā.
Pasaulē
2016. gada 1. marts, 13:44

Maskavas briesmone mazās Nastjas galvu nogrieza, kamēr bērns gulēja. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Kopš vakardienas Maskavā pie nama, kurā dzīvoja 4 gadus vecā Nastja ar ģimeni, vietējie noliek ziedus. Dzīvoklis ir izdedzis, bet mirušā bērna māte nogādāta slimnīcā - viņai ir nervu sabrukums.

Kasjauns.lv jau vēstīja par šaušalīgo ainu, ko vakar piedzīvoja cilvēki pie metro stacijas "Oktobra lauks". Tur 38 gadus veca uzbekistāniete vismaz 20 minūtes pastaigājās, rokā turot nogrieztu meitenes galvu. Kā noskaidrojās, sieviete bijusi mazās Nastjas aukle, un, būdama narkotiku reibumā, mazuli noslepkavoja, aizdedzināja dzīvokli un tad devās ielās.

Kā liecina policijas informācija, sieviete sagaidījusi brīdi, kad māju pamet saimnieki ar vecāko bērnu, un iemigušajai Nastjai nogriezusi galvu. Sākotnēji viņa to ievietojusi plastikāta maisiņā un tikai pie metro stacijas galvu no maisa izvilkusi. Turot to aiz matiem, viņa staigājusi pa ielu, izkliedzot saukli "Allahu akbar", kā arī solījusies uzspridzināties, jo esot nogalinājusi bērnu. Vēlāk slepkava sākusi intensīvi lūgties, līdz policija viņu arestēja.

Ziedi gulst gan pie dzīvokļu nama, gan pie metro stacijas. Slepkava Gulčehra Bobokulova joprojām atrodas apcietinājumā, un ekspertīzes apliecinājušas, ka viņa bijusi narkotiku reibumā.

Krievijas mediji nofilmējuši gandrīz pilnībā izdegušo dzīvokli - tā logi stāv vaļā un apmelnējusi arī fasāde. Nastjas māte ātrās medicīniskās palīdzības mašīnā tika nogādāta klīnikā.

Tikmēr prātam neaptveramais video, kurā redzama Bobokulova staigājot ar meitenītes galvu rokā, interneta vidē skatīts jau vairākus miljonus reižu. Ne maskavieši, ne ļaudis citviet pasaulē nespēj noticēt, kā var realitātē notikt kaut kas tik šausmīgs.

Šeit dzīvoja nogalinātā Nastja:

Aukle ar Nastjas galvu metro stacijā:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no video/Reuters